Dzięki za konkurs ,obecnie używam wtyczki Adguard do Google Chrome sprawuje się dosyć dobrze,ale wiadomo że jest okrojona, dlatego biorę udział w konkursie .
Witam
na początku chciałbym podziękować organizatorowi za ten konkurs,
nie lada gratka zdobyć tą licencję, wielkie dzięki.
AdGuarda chciałbym wygrać gdyż mam już doświadczenie z AdMuncherem,
zakupiłem go rok temu w fajnej promocji, niestety licencja wygasa.
Bez tego typu programów ciężko jest surfować, oszczędza się też sporo transferu
i czasu, dlatego zgłaszam się do tego konkursu.
Witam wszystkich!
Bardzo dziękuje za konkurs i chciałbym wygrać ten program ponieważ wtyczki które rzekomo blokują reklamy albo ich nie blokują albo traktują temat wybiórczo nie mówiąc o tym że spowalniają uruchamianie programu.
Życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam
P.S. Może w końcu będzie jakiś konkurs w którym nie zajmę jednego z ostatnich miejsc w losowaniu
wiele dobrego naczytałem się o tym sofcie i oferuje dokładnie to czego oczekuję od takich blokerów, skuteczność
na jednym z lapków zrezygnowałem z używanych praktycznie zawsze ABP oraz Ghostery i zainstalowałem darmową wersję AG w postaci wtyczki do Firefoxa, powiem że sprzęt już nie najnowszy ale przyśpieszenie startu przeglądarki znaczne a i skuteczność dobra
z chęcią wygrałbym pełną wersję tego softu zwłaszcza z racji oferowanej tutaj licencji lifetime
dziękuję za kolejny świetny konkurs
Witam. Program co raz bardziej rośnie w siłę i jest konkurencją dla "krówki". Na korzyść przemawia również "dożywocie". Proszę mnie liczyć w konkursie. Pozdr.
Program, przynajmniej dla mnie obowiązkowy.
Nie lubie się przebijać przez reklamy, żeby przeczytać coś na stronie.
Ten program to godny rywal AdMunchera.
Program bardzo dobry, mimo wcześniejszych pewnych problemów z blokowaniem niektórych banerów z każdą aktualizacją działa coraz lepiej, a że licencja dożywotnia, takiej okazji nie wolno przegapić. Dzięki za kolejny świetny konkurs
Witam Wszystkich .
Zgłaszam się również do konkursu , uważam że jest to bardzo dobry program do blokowania reklam .
Obecnie korzystam z półrocznej wersji promocyjnej i dożywotnia licencja bardzo by mi się przydała .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.