Konkurs ! - Adguard Premium

Status
Zamknięty.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
This is the application that became rivals for similar apps paid or free, but with better support, I would like this application than any AdBlocker applications
thanks fo making this giveaway

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Obecnie do blokowania reklam używam Adblock Plus, ale jest on trochę "ciężki" i dodatkowo spowalnia start przeglądarki. Właśnie dlatego przydałby mi się Adguard, który nie tylko blokuje reklamy, lecz także chroni przed malware i phishingiem.

A

Anonymous

Świetny program ,ale nie dla psa kiełbasa nie dla mnie ten konkurs. Piwko dla ORGANIZATORA za świetny pomysł :piwko

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Jeszcze nie używałem tego programu, ale biorąc pod uwagę zainteresowanie nim, też chce go mieć aby móc rozprawiać się z natrętnymi reklamami.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki za organizację super konkursu z super nagrodą !!
Poluję na ten program od dłuższego czasu i jak na dziś bez skutku może tym razem się poszczęści choć z pewnością będzie duża ilość chętnych.Kto lubi jak wchodzi na jakąś stronę i bum atak reklamowy ,a ten progs by ułatwił przeglądanie netu i zarazem chronił ,a więc biorę udzial tym bardziej ,że to wersja dożywocie :)

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Na pytanie organizatora konkursu, dlaczego chcesz program Adguard Premium, jest jedna sensowna odpowiedź, poza prostym cytowaniem opisów kopiowanych z sieci.Każdego normalnego użytkownika internetu doprowadza do szewskiej pasji nachalność i mnogość wszelakiej maści śmieci reklamowych. Program Adguard Premium daje nam od tych "rozrywek" trochę spokoju i dlatego większość internautów marzy o takim programie. W grupie tej jest też moja skromna osoba.

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Z chęcią zostałbym posiadaczem licencji na ten program. Zbiera świetne recenzje i jest jak najbardziej potrzebny przy korzystaniu z internetu. Dzięki za konkurs

E

elefante

:yahoo Właśnie zainstalowałem ten program super blokuje reklamy tylko ze jest do 19 września.Warto wygrać taki super program. Pozdrawiam

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Z racji sporej ilości reklam, które wkurzają ten program byłby dla mnie idealnym rozwiązaniem tego problemu :)

Dzięki za konkurs! :piwko

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Używam darmowego zamiennika ale nie jest tak skuteczny jak Adguard. Gdybym wygrał lickę na niego byłbym bardzo zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Chciałbym wygrać ponieważ denerwują mnie reklamy, szczególnie te które są wyświetlane pomimo zainstalowanego Adblocka. Dzięki za konkurs :piwko

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Od wielu lat używam Ad Munchera i generalnie jestem zadowolony. Autor AD Munchera obecnie nic nowego nie wprowadza, ale bazy danych są aktualizowane na bieżąco. Ciężkie jest życie bez jakiegoś blokera. Bloker pozwala na spojrzenie na internet z innej perspektywy, bez wszechobecnych reklam itp. Chętnie skorzystam z okazji i wezmę udział w konkursie.
Pozdrawiam
:ok

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Czekam na darmowego Ad Munchera, ale nie wiem czy się doczekam. Podobno miał być w sierpniu. AdGuard to chyba tej samej klasy program. Fajnie by było pożegnać Adblocka, który żre niemiłosiernie ram i sprzedaje się reklamodawcom. Dożywotnia licencja na taki soft to nie lada gratka i chętnie wezmę udział w konkursie.

Dzięki za konkursik :dziękuję

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I hate ads those are irritating and pop-up every now and then. Adding blockers to browsers increases RAM consumption like anything. Therefore, I prefer programs like Adguard that can block the ads at a system level, rather than at browser level. Also it's even more beneficial to have Adguard as it protects not only from ads, but also harmful sites and malware.

I want to win myself a lifetime license of Adguard, so please count me in.

Status
Zamknięty.
Do góry