Używałem Acronis w wersji 2010 - bardzo byłem zadowolony z tego softu. (lecz niestety był to tylko trial). Wolałem go od konkurencji chociażby dlatego że był np. po polsku. Później przesiadłem się na wersję free dla użytkowników dysków seagate, lecz obecnie jestem zmuszony korzystać z programów konkurencji.
W najnowszej wersji Acronisa z pewnością funkcja obrazu partycji będzie dla mnie najważniejsza lecz zamierzam korzystać również z funkcji 'Try & Decide'.
Posiadam starszą wersję Acronisa i stanowi on nieodłączną część systemu. Dzięki niemu zapomniałem co to reinstalacja systemu. W razie infekcji nie do usunięcia przywracam system w ciągu paru minut z zainstalowanymi i wcześniej skonfigurowanymi programami. Osoby które nie znają tego programu nie wiedzą co tracą.
Nigdy nie używałem tego softu. Często jednak czytałem na forach, że jest jednym z najlepszych. Skoro nadarza się okazja, aby go zdobyć - zgłaszam swój udział w konkursie.
Na pewno się przyda
Nigdy nie używałem tego typu programów a chciałbym zacząć żeby zaoszczędzić czas jaki marnuje na stawianie systemu. Acronics True Image według przeważającej na różnych forach opinii jest najlepszym tego typu programem.
Jako że pierwszy raz będę miał styczność z podobnym programem, to chciałbym aby był on łatwy w obsłudze, a wyczytałem że właśnie taki jest.
Acronis True Image należy do programów z najwyższej półki który należy instalować jako jeden z pierwszych po formacie dysku, zaoszczędza mnóstwo nerwów i czasu, posiada intuicyjny interfejs dzięki czemu nawet początkujący użytkownik da sobie z nim radę, dlatego trzeba spróbować może szczęście się uśmiechnie
Witam wszystkich!
Nigdy nie miałem okazji do używania tego programu, a ponieważ Windows często zawodzi, przydałby się program do jego restartu, a produkt Acronisu to najwyższa światowa półka i najlepszy z najlepszych
Pozdrawiam.
Witam bardzo dobry program do tworzenia obrazów dysku ,jak partycji , miałem Acronis True Image 2012 ,ale niestety windows 8,1 nie obsługuje , dzięki za konkurs ...
Dzięki za konkurs,jak zawsze super nagroda
Jak kopia to Acronis,jak Acronis to kopia i nie tylko ...
Mam pod swoją opieką 2 komputery /lapek i pc brata/ brat czasem lubi namieszać i nie zawsze pomaga przywracanie
do wcześniejszego punktu przywracania ,a formata chyba nie każdy lubi robić
dlatego przydał by się na jego pc program Acronis i problem formata by zniknął
mnie już nie raz przed nim uratował, dodatkowo ma fajną funkcję Try & Decide dzięki której można przetestować
programy,sterowniki ,a przede wszystkim aktualki windows update ,nie zawsze są ok !!
także liczę na cud i szczęście ,chętnych nie brakuje
z tego co wyczytałam to jego najważniejsze atuty to:
* prostota w obsłudze
* ciekawe funkcje - try & decide pozwalająca testować dowolne programy bez zaśmiecania komputera (super !), gdy nie chcemy danego programu możemy przywrócić ustawienia sprzed testowania oraz opcja non stop backup umożliwiająca przywrócenie systemu do dowolnego punktu
* interfejs w rodzimym języku.
dzięki za konkurs!
I was initially skeptical of this application, because the choice of app like this too much, but when my friend showed the greatness of this application, I became interested in this is a very good application for file and image backups of the OS, I hope I'm lucky to get one of the prizes from the giveaway
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.