Konkurs ! - Acronis True Image 2014 PL

Status
Zamknięty.

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Program godny polecenia używam już kilka lat bez żadnych przykrych niespodzianek ale niestety mam wersje 2010.Fajnie byłoby wygrać nową wersję.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Używałem Acronis w wersji 2010 - bardzo byłem zadowolony z tego softu. (lecz niestety był to tylko trial). Wolałem go od konkurencji chociażby dlatego że był np. po polsku. Później przesiadłem się na wersję free dla użytkowników dysków seagate, lecz obecnie jestem zmuszony korzystać z programów konkurencji.
W najnowszej wersji Acronisa z pewnością funkcja obrazu partycji będzie dla mnie najważniejsza lecz zamierzam korzystać również z funkcji 'Try & Decide'.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Posiadam starszą wersję Acronisa i stanowi on nieodłączną część systemu. Dzięki niemu zapomniałem co to reinstalacja systemu. W razie infekcji nie do usunięcia przywracam system w ciągu paru minut z zainstalowanymi i wcześniej skonfigurowanymi programami. Osoby które nie znają tego programu nie wiedzą co tracą.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Nigdy nie używałem tego softu. Często jednak czytałem na forach, że jest jednym z najlepszych. Skoro nadarza się okazja, aby go zdobyć - zgłaszam swój udział w konkursie.
Na pewno się przyda ;)

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Nigdy nie używałem tego typu programów a chciałbym zacząć żeby zaoszczędzić czas jaki marnuje na stawianie systemu. Acronics True Image według przeważającej na różnych forach opinii jest najlepszym tego typu programem.
Jako że pierwszy raz będę miał styczność z podobnym programem, to chciałbym aby był on łatwy w obsłudze, a wyczytałem że właśnie taki jest.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
trzeba dmuchać na zimne. Z tego co słyszałem jest jednym z lepszych do tworzenia kopii bezpieczeństwa systemu więc warto skorzystać. Może się uda :sarkazm

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
Acronis True Image należy do programów z najwyższej półki który należy instalować jako jeden z pierwszych po formacie dysku, zaoszczędza mnóstwo nerwów i czasu, posiada intuicyjny interfejs dzięki czemu nawet początkujący użytkownik da sobie z nim radę, dlatego trzeba spróbować może szczęście się uśmiechnie :yahoo

dzięki za konkurs :yes master

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam wszystkich!
Nigdy nie miałem okazji do używania tego programu, a ponieważ Windows często zawodzi, przydałby się program do jego restartu, a produkt Acronisu to najwyższa światowa półka i najlepszy z najlepszych
Pozdrawiam.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56590
Witam bardzo dobry program do tworzenia obrazów dysku ,jak partycji , miałem Acronis True Image 2012 ,ale niestety windows 8,1 nie obsługuje , dzięki za konkurs ...

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki za konkurs,jak zawsze super nagroda :ok
Jak kopia to Acronis,jak Acronis to kopia i nie tylko ...
Mam pod swoją opieką 2 komputery /lapek i pc brata/ brat czasem lubi namieszać i nie zawsze pomaga przywracanie
do wcześniejszego punktu przywracania ,a formata chyba nie każdy lubi robić :dziwak
dlatego przydał by się na jego pc program Acronis :scratch i problem formata by zniknął :wariat
mnie już nie raz przed nim uratował, dodatkowo ma fajną funkcję Try & Decide dzięki której można przetestować
programy,sterowniki ,a przede wszystkim aktualki windows update ,nie zawsze są ok !!
także liczę na cud i szczęście ,chętnych nie brakuje :piwko

A

Anonymous

z tego co wyczytałam to jego najważniejsze atuty to:
* prostota w obsłudze
* ciekawe funkcje - try & decide pozwalająca testować dowolne programy bez zaśmiecania komputera (super !), gdy nie chcemy danego programu możemy przywrócić ustawienia sprzed testowania oraz opcja non stop backup umożliwiająca przywrócenie systemu do dowolnego punktu
* interfejs w rodzimym języku.
dzięki za konkurs!

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jestem zadowolonym użytkownikiem Acronis True Image ale wersji z 2011 roku,może jak szczęście będzie sprzyjać to zamienię na nowszy model.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Korzystam z darmowej wersji Seagate DiscWizard, ale dobrze by było wygrać płatną wersję tego programu.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I have switched between various disk image programs, but nothing comes closer to Acronis True Image. It the best in the market and works flawlessly.

The restore, versioning, compression and image conversion options are the best it offers. A must to have for every Windows user.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I was initially skeptical of this application, because the choice of app like this too much, but when my friend showed the greatness of this application, I became interested in this is a very good application for file and image backups of the OS, I hope I'm lucky to get one of the prizes from the giveaway

Status
Zamknięty.
Do góry