Konkurs ! - Acronis True Image 2014 PL

Status
Zamknięty.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Używam w tej chwili oryginalnej wersji 2012, którą dostałem gratis od jednego z naszych użytkowników PZD (1qaz ). za co publicznie chcę podziękować . Od bardzo dawna do sporządzania kopii systemu używam Acronis Tu Image, swego czasu opublikowałem poradniki a ten temat na YT. Startuje w konkursie ponieważ nowa wersja ma wsparcie dla Windows 8.1, a ta którą mam teraz niestety nie. Dziękuję za konkurs i pozdrawiam.

A

Anonymous

Najlepszy program do robienia kopii systemu :) dla tego biorę udział w konkursie :D

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Bardzo dobry program do tworzenia w kilku prostych krokach kopii danych z twardego dysku ,oraz intuicyjny interfejs graficzny pozwalający łatwo określić miejsce i częstotliwość tworzenia kopii zapasowej komputera.

Zgłaszam udział w konkursie

Pozdrawiam

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Nie będę ukrywać, że brakuje mi w mojej kolekcji tegoż właśnie programu, tym bardziej, że mam Windowsa 8.1 i inna (starsza) wersja tej nie zastąpi. Liczę na wielkie szczęście w losowaniu! :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Jak kopia to Acronis ,lepszego programu chyba nie ma
więc również startuję i liczę na szczęscie :scratch
dzięki za konkurs

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Dziękuję za zorganizowanie konkursu na ten świetny program.
Dobry backup do podstawa.
Z tego co się orientuję, Acronis udostępnia również płytę bootującą, także będzie można w razie potrzeby odtwarzać nawet jak system nie będzie się chciał uruchomić. Program marzenie. Są 3 klucze. Może się uda.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Acronis True Image to rewelacyjny program. Bardzo chciałbym wygrać kopie ze względu na to iż obsługuje on teraz również win 8, co nie ukrywał bardzo by mi się przydało.

ps. dzięki za super konkurs :dziękuję

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56540
Super program, mam wersję 2011 z której byłem zadowolony ,ale przesiadłem się windows 8 .1 i dlatego biorę udział w konkursie może się uda go wygrać ...

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Bardzo dobry program do tworzenia obrazów dysków twardych i wybranych partycji , jest to najlepszy moim zdaniem program do tego typu operacji .
Liczę na szczęście....

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Ostatnio było kilka promocji na tego typu programy - Paragon Backup & Recovery 12 Compact,EaseUS Todo Backup Home itp. Jednak nie ma co się oszukiwać Acronis True Image w najnowszej i do tego spolszczonej wersji jest łakomym kąskiem dla wielu. Z chęcią korzystałbym z tego programu i spokojnie spoglądał w przyszłość bez strachu o utratę danych.
Powodzenia dla wszystkich i ukłony dla organizatora.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
TI Acronisa to obowiązkowy program do backupu, zakupiłem nawet wersję 2012 home i ... pojawił się Windows 8, którego ten program nie obsługuje. Może tym razem się uda złapać gratisowa licencję.

Podziękowania dla organizatora Organizatora!!! :piwko

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wejść w posiadanie najnowszej wersji Acronis True Image ponieważ od wielu lat używam tego programu i uważam, że jest najlepszym rozwiązaniem do zabezpieczenia komputera przed utratą danych. Dzięki za konkurs.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Startowałem w innych konkursach na Acronis True Image ale nigdy mi się nie poszczęściło. Przydałby mi się bardzo do tworzenia kopii dysków.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Moim zdaniem jest to najlepszy program w swojej klasie. Dzięki niemu odświeżanie systemu razem z całym oprogramowaniem i sterownikami trwa ~15 min a nie 2 lub 3 godziny. Obecnie korzystam z wersji 2012 i z chęcią przerzuciłbym się na najnowszą z racji wsparcia dla Windows 8.1.
Uda się czy nie, dziękuję za świetny konkurs. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry