Już chciałem wziąć w tym udział, ale przypomniało mi się, że w analogicznym dot. Rapideo wygrałem 170 GB.
Zaraz też przypomniał mi się dowcip o wędkarzu-pijaku co złowił złotą rybkę.
Dalej było tak:
Złota rybko po złowieniu błaga o darowanie jej życia. W zamian za uwolnienie obiecuje spełnić jego trzy życzenia. Wędkarz-pijak niewiele się zastanawiając wybełkotał:
- Moje pierwsze życzenie - niech to jezioro zamieni się w jezioro wódy.
Trzask prask, fiku miku i stało się. Moczy jęzor, fakt, to wóda.
- Moje drugie życzenie - niech te zarośla wokół zamienią się w zagrychę.
Trzask prask, fiku miku i stało się. Zadowolony siada, pije i zagryza. Ale złota rybka nie daje mu spokoju:
- A jakie jest Twoje trzecie życzenie, wędkarzu ? - pyta.
- Daj mi spokój, nie mam trzeciego życzenia - odpowiada rybak.
- Ale musi być to trzecie ! Tak jest w każdej bajce !
Wędkarz-pijak drapie się po łepetynie i nijak nic mu do niej nie wpada. Nagle oświecony wyrzuca z siebie:
- no to dawaj jeszcze pół litra i spierd...j.
5GB = 0,5L
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.