Kim jesteśmy ?.Co na co dzień robimy :D.

A

Anonymous

W tym temacie możecie pisać kim jesteście ile macie lat jak macie na imię wasze zainteresowania i wszystko co chcecie o sobie napisać :D.

Polecam pisać w formie czegoś takiego:
Zainteresowania:-
Czym się zajmuje:-
Itp
Mam nadzieję że się czegoś dowiem od was(Forumowiczów)i wy coś odemnie :D.

Jak będę mieć więcej czasu napisze coś o sobie :D

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Ciekawy jestem popularności tego tematu i czy ktoś się odważy napisać coś o sobie. Jedna z osób pamiętam napisała o sobie i plus za to dla niej. Jednak w dobie gdy wszyscy chcą być w internecie anonimowi wątpię by dużo osób o sobie napisało albo napisało prawdę.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
A może jeszcze swoje nagie fotki trzeba zapodać ? :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30031
Miasto
Trololololo
Wacław skoro założyłeś taki temat to wypadało by się samemu przedstawić.

A

Anonymous

Okey napisze o sobie krótko PRAWDA będzie szokująca :D.
Mam na imię Kuba mam 13lat :p chodzę do 6-klasy podstawowej.Interesuję się RÓŻNYMIsportami a niedawno znów zacząłem oglądać resling :D.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Miło że się przedstawiłeś. I szacunek za szczerość :ok
Ale skoro zdradziłeś nam swój wiek, to wiedz że będziemy Cię pilnować abyś nie zaniedbywał nauki. A jak będziesz robił błędy to damy znać Twojej Pani od Polskiego :D :hippie

A

Anonymous

Andy napisał:
Ale skoro zdradziłeś nam swój wiek, to wiedz że będziemy Cię pilnować abyś nie zaniedbywał nauki. A jak będziesz robił błędy to damy znać Twojej Pani od Polskiego :D :hippie

Uczę się bardzo dobrze a nie mam pani od polskiego tylko pana a szkoda :D.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Trochę na (nie)poważnie ;)

Wiek: mógłbym być ojcem Wacława - oczywiście mówimy o wieku, a nie o domniemanym ojcostwie :szydera
Zainteresowania: oprócz zbierania bawełny w pępku, hmm... (ten tekst gdzieś zasłyszałem - podoba mi się :D) muzyka, film, IT i oczywiście programyzadarmo.net.pl ("Toudi .. prymus w klasie lizusów")
Zawodowo: zdobywaniem Banknotów Narodowego Banku Polskiego, w czym pomocny jest mi komputer, a na nim niezbędne oprogramowanie takie jak: OpenOffice, Outlook Express, Thundrebird, CorelDRAW. Do tego dochodzi służbowo tel. komórkowy oraz samochód osobowy marki... zawsze za mały.
Sport: jak czas pozwala, to rowerek, sala gimnastyczna, piwko, a w weekend buteleczka, oczywiście jak skrzyknie się drużyna ;)
Cele: wku..ić ustawodawcę i dożyć setki :D

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Andy napisał:
........Andy.Zważywszy na poziom wykształcenia ( ustawicznego) , zaangażowanie w naukę oraz poziom inteligencji "dzisiejszej" młodzieży, chyba ,nie uwierzyłeś w prawdziwość (szczerość) wypowiedzi niejakiego 'wacława'.Nastolatkowi {obecnych czasów} raczej nie przyszedłby do głowy taki nick.A poza tym ,trochę za mało błędów w wypowiedzi {co jest nagminne u dzisiejszej młodzieży}.W szczególności ortograficznych.Opowiadając o sobie , nie użyłbym z pewnością emotikonki w postaci szczerzenia własnej klawiatury czy coś w tym stylu.W/g mnie gościu sprawdza grunt,kto tu przebywa i co można utargować .Wot i wsio.Z poważaniem.thorsten :england

A

Anonymous

Thorsten ma rację...Wacław jak na 13-latka to jesteś trochę za bardzo ogarnięty :wariat ,więc nie wal tutaj ściemki.
BTW.Ja się nie przedstawiam bo podobno każdy mnie dobrze zna (tak przynajmniej wnioskuje czytając niektóre posty) :szydera

A

Anonymous

Wacław napisał:
Mam na imię Kuba mam 13lat :p chodzę do 6-klasy podstawowej.Interesuję się RÓŻNYMIsportami a niedawno znów zacząłem oglądać resling :D.

Cześć! Nazywam się Ania. Mam 12 lat. Też chodzę do szóstej klasy. Jestem normalną nastolatką.:wariat Palę papierosy i piję wódkę.:piwkoW weekendy tańczę na rurce w klubie disco-polo.spox Mam 150 cm wzrostu i ważę 46 kilogramów. Klienci mówią, że jestem gruba.:k...... Chciałam się odchudzić, ale nie wiem jak. Szukam miłego i fajnego chłopaka w wieku 10-13 lat. Chętnie Ciebie poznam.:szydera

Pozdrawiam
:hippie

A

Anonymous

A co do nicku wujek mi taki podał na początku to miało byś tak dla jaj wiecie hihi siechy itp ale z czasem forum mi się spodobało.

thorsten przykro ze mi nie wierzysz ;(.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Wacław napisał:
Jeżeli jesteś przedstawicielką płci pięknej możesz pochwalić się swoim ciałem. :szydera
:lanie Wacław, grzeczny bądź! Na miłość Boską, masz 13 lat!

A co do tematu, informacje o mnie, którymi chcę się podzielić są w moim profilu... czyli jestem już po tej gorszej stronie trzydziestki, pochodzę z tego samego miasta, co założyciel wątku - ze świętego miasta, nie jest tajemnicą, że na co dzień zajmuję się fotografią ;)

A

Anonymous

artoor napisał:
Wacław napisał:
Jeżeli jesteś przedstawicielką płci pięknej możesz pochwalić się swoim ciałem. :szydera
:lanie Wacław, grzeczny bądź! Na miłość Boską, masz 13 lat!

A co do tematu, informacje o mnie, którymi chcę się podzielić są w moim profilu... czyli jestem już po tej gorszej stronie trzydziestki, pochodzę z tego samego miasta, co założyciel wątku - ze świętego miasta, nie jest tajemnicą, że na co dzień zajmuję się fotografią ;)

Kurcze mnie się wydaje że cię znam..

Do góry