programexe napisał:czy ktos sie moze podzielic tym kluczem do kpure 3.0pl bo nie mam konta n paszczobooku i chcialbym ten klucz bo progrma fajny jest.
Spróbuje jeszcze przez VPN. Jak się uda to podeśle na PW.Your location is not eligible for this promotion.
programexe, pamiętaj żeby też aktywować to przez VPN i to takiego samego kraju co kinimoD, gdy go otrzymał, bo dostaniesz komunikat, że klucz nie jest dla tej lokalizacji... Dla bezpieczeństwa pierwszy update też bym zrobił przez VPN.kinimoD napisał:Przez VPN poszło bez problemów. Klucz wysłany. Ja osobiście zraziłem się do Kasperskiego już kilkukrotnie i nie mam zamiaru używać.
Według tego co pisze Facebook - nie. Ale z drugiej strony - ktoś weryfikuje, czy konta założone są prawdziwe? W tak szybkim czasie, żeby nie dało się pobrać kodu?guma77 napisał:czyli jak ja mam juz 52 dni konczacy sie weebrot(tez promo mialem na 6 mies) , to nie dostane free triala key na dalsze 6 mies?
Nie, próbowałem i się nie da. Wyskakują błędy. Najlepiej wziąć kluczyk przez VPN, pobrać potem z regionalnej strony Kaspersky żądany język instalatora i zainstalować, ale pamiętając o tym żeby mieć wpisane to samo proxy na którym dostało się kluczyk i na nim aktywować. Tylko cały czas aktualne jest zalecenie, żeby przypadkiem nie wybrać wersji 30-dniowej - bo potem klucz z Fb nie zadziała.Gonzoo napisał:nie jestem pewien czy przedłużysz tym kluczem jakąś inną wersję ..