Kaspersky Internet Security multi-device - KONKURS

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Naprawdę najlepsze oprogramowanie chroniące nasz komputer. Taki kombajn, który nic nie przepuści. Wszystkie inne oprogramowania tego typu mnie zawodziły. Ufam mu wręcz bezgranicznie, dlatego chętnie wezmę udział w konkursie.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks a lot.

Why I want to Win
Because I have been Kaspersky user for past 2 years, and currently my license got expired. I trust Kaspersky to provide me Full protection.

Shared below:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Żeby nie było tak łatwo także dołączę się do konkursu :dziwak. Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab? Bo pracownicy Kaspersky Lab to fachowcy z pasją. Co roku starają się wymyślić coś dzięki czemu będziemy jeszcze lepiej chronieni przed zagrożeniami internetowymi. Jako kilkuletni użytkownik pakietu KIS mogę napisać, że to program absolutnie dla każdego - fachury, który może sam poustawiać sobie poszczególne składniki ochrony tak jak uważa i laika, który nie musi po instalacji martwić się jak skonfigurować program aby spełniał swoją funkcję czyli chronił użytkownika przed wirusami ponieważ ustawienia zalecane są wystarczające. Mimo że programu używam już od kilku lat to jakoś nie mam zamiaru zmienić go na coś innego. Dodatkową zaletą jest też ważność licencji (klucza). Dzięki formule: „-1/+3” nie musimy śpieszyć się z aktywacją licencji. Dla mnie to ważne bo do końca mojej obecnej licencji pozostało jeszcze sporo czasu. W takim razie dlaczego biorę udział w konkursie skoro jestem jeszcze chroniony? Odpowiedź jest prosta. Po wygaśnięciu obecnej licencji i tak zostanę przy produktach Kaspersky i warto by było mieć możliwość skorzystania z darmowej ochrony na kolejny rok. Być może taki konkurs już się nie powtórzy i wtedy będę żałował, że nie wziąłem udziału. Może się uda? Jeszcze raz dzięki za konkurs :piwko

ewa86

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Dlaczego warto korzystac z KIS-a-bo jest po prostu najlepszy.Mam go na swoich komputerach praktycznie od zawsze czyli od kiedy zaczęłam zabawę z komputerami na powaznie i od tej pory zero problemów z bezpieczenstwem i wirusami.Szczególnie cenie sobie ostatnio funkcje bezpieczne pieniadze,ktora daje spory komfort przy płatnosciach internetowych i logowaniu sie na strony bankówMoze i nie najtanszy ale daje duzy komfort pracy.Polecam wszystkim.

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
też używam tego programu do ochrony komputera bo inne programy z czołówki mnie zawiodły
i nie przeszkadza mi to ze jest to program zrobiony przez naszych wrogów

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Jeden z mocniejszych pakietów zabezpieczających .W przeszłości używałem i nie było żadnych problemów z wirusami.
Wada - spowalniał komputer.Teraz chętnie sprawdzę wersje 2014.
Zgłaszam udział w konkursie

pozdrawiam

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Wiadomo, że Kaspersky IS w większym stopniu od np. NIS-a (z którym akurat finiszuję licencyjnie) obciąża system, ale ma wiele innych zalet, które rekompensują tę cechę - choć czytałem, że w wersji 2014 jest z tym lepiej. Zapisuję się do konkursu. Oczywiście podziękowania dla organizatora konkursu. :ok

emoboy

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Co tu dużo pisać. Lubię gdy moje dane są chronione przez najlepszy program. Dzięki niemu serfowanie to internecie jest bezpieczne i przyjemne.

andrzejkif

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
"Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab ?"

1. Kaspersky Lab to lider światowy w dziedzinie ochrony.
2. Pełen Pakiet daje wszelką możliwą ochronę, której nie zapewni tylko antywirus.
Ochrona przed zagrożeniami typu wyłudzanie haseł itp.
3. Bardzo dużym atutem jest możliwość instalacji na różnych urządzeniach. Ta sama firma - różne systemy operacyjne / różne urządzenia.
4. Dobry wybór pomiędzy PURE 3.0/Total Security, a podstawowym Anti-Virus 2014.
Jeśli nie jest konieczna dodatkowa ochrona danych - Kaspersky Internet Security multi-device jest strzałem w dziesiątkę!

-Andrzej

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam , biorę udział w konkursie ponieważ w moim domu pojawił się smartfon z systemem android i warto by było zabezpieczyć go tak dobrym i uznanym programem jak Kaspersky . Cóż można powiedzieć , produkty firmy Kaspersky cieszą się uznaniem od wielu lat na całym świecie i znajdują się w ścisłej czołówce programów zabezpieczających zarówno komputery jak tablety i smartfony :klawik.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Testowałem przez chwilę wersję 2013 i dla mnie dużym plusem tego pakietu jest mnogość ustawień. Jeśli chodzi o detekcję i usuwanie zagrożeń, Kaspersky znajduje się w czołówce pakietów IS, dodatkowo posiada moduł związany z bankowością elektroniczną. Biorę udział w konkursie :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Kasperski to bardzo dobry program. Chroni użytkownika przed syfem z internetu. Przyda mi się min. do ochrony mojej komórki. Dzięki za konkurs.

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Używałem Kasperskiego poprzednio i byłem bardzo zadowolony.Powróciłbym z chęcią do jego używania.Zapewnia skuteczną ochronę.Dodatkowo przy 3 urządzeniach byłbym zabezpieczony całościowo.
Mieć nadzieje ,że uda się wygrać konkurs.

Do góry