- Reakcje/Polubienia
- 200
Dzięki uprzejmości dystrybutora i fundatora nagród firmie Kaspersky Lab Polska sp. z o.o. mamy dla Was :
2 roczne licencje - każda na 3 dowolne urządzenia - program Kaspersky Internet Security multi-device /wersje elektroniczne/.
Każdy zwycięzca będzie mógł zabezpieczyć na rok – tzn. mieć ochronę Kaspersky na komputerze PC, komputerze Mac, smartfonie lub tablecie z Androidem /konfiguracja dowolna do wyboru - 1 licencja - 3 urządzenia/.
Licencje nie są przeznaczone do odsprzedaży.
Opis programu:
http://programyzadarmo.net.pl/forum...ky-internet-security-multi-device-t15688.html
Warunki i Zasady konkursu:
1) Napisz komentarz – Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab ?
2) W konkursie mogą uczestniczyć wszyscy użytkownicy Forum „PZD”.
3) Mile widziany odnośnik o konkursie do portali społecznościowych - np. Facebook lub Twitter.
4) Konkurs trwa od 15.10.2013 do 24.10.2013 - ogłoszenie wyników 25.10.2013 r.
5) Zwycięzców wylosujemy przez Random.org
Po zakończeniu konkursu zwycięzcy prześlą mi PW z informacją : Wygrałem /lub wygrałam/ KIS 2014 MD.
W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 h od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.
Po przesłaniu mi PW – zwycięzcy otrzymają /maksymalnie w ciągu 2 dni/
1.Klucz licencyjny
2.Link do pobrania programu.
Powodzenia.
Administracja/moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy obraźliwych, niestosownych, i nie dotyczących konkursu/programu.

2 roczne licencje - każda na 3 dowolne urządzenia - program Kaspersky Internet Security multi-device /wersje elektroniczne/.
Każdy zwycięzca będzie mógł zabezpieczyć na rok – tzn. mieć ochronę Kaspersky na komputerze PC, komputerze Mac, smartfonie lub tablecie z Androidem /konfiguracja dowolna do wyboru - 1 licencja - 3 urządzenia/.
Licencje nie są przeznaczone do odsprzedaży.
Opis programu:
http://programyzadarmo.net.pl/forum...ky-internet-security-multi-device-t15688.html
Warunki i Zasady konkursu:
1) Napisz komentarz – Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab ?
2) W konkursie mogą uczestniczyć wszyscy użytkownicy Forum „PZD”.
3) Mile widziany odnośnik o konkursie do portali społecznościowych - np. Facebook lub Twitter.
4) Konkurs trwa od 15.10.2013 do 24.10.2013 - ogłoszenie wyników 25.10.2013 r.
5) Zwycięzców wylosujemy przez Random.org
Po zakończeniu konkursu zwycięzcy prześlą mi PW z informacją : Wygrałem /lub wygrałam/ KIS 2014 MD.
W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 h od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.
Po przesłaniu mi PW – zwycięzcy otrzymają /maksymalnie w ciągu 2 dni/
1.Klucz licencyjny
2.Link do pobrania programu.
Powodzenia.

Administracja/moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy obraźliwych, niestosownych, i nie dotyczących konkursu/programu.