Kaspersky Internet Security 2013 – Konkurs

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
dobry to on jest bo uzywam od numeru 5
przesiadłem sie z nortona 2004 ( zablokował mi wszystkie programy przez wirusa) na kasperski 5
i byłem az do wersji kasperski internet security 2012

krutko miałem comodo za dobry jest, jak sie chce miec nielegalne programy to nie polecam
a teraz przesiadłem sie norton 360 i widze ze dalej poraszka dobrze ze sam sie rosypuje a nie blokuje komputera
oczywiscie uzywam terz
Malwarebytes Anti-Malware Trojan Remover

i nieraz te programy wyłapały to co przepuscił kasperski

krzychu76

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Wybieram KIS, ponieważ to jeden z najlepszych antywirusów, o uznanej renomie, który nie przepuści żadnego śmiecia do mojego komputera.

abolnka

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
i like this program kaspersky internet-security 2013 Is very strong and excellent and provides full protection for computer
Iam working it for years
I hope to get a license and thank you for this gift

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
To jest najlepszy program do ochrony! Używam go prawie od początku jego powstania i zero wirusów na kompach! Oczywiście głowy też używam. Piszę się na ten konkurs,bo jak wiadomo ważność licencji zawsze dobiega końca i przydałaby sie już nowa. :)
Dzięki za super konkurs!

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
KIS jest zestawem używanym przeze mnie od lat, jest stosunkowo lekki, nie licząc wersji z 2006 roku, ma dobrą wykrywalność, licencja kończy mi się za 3 miechy, więc z chęcią łyknę nową za darmo.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Pakiet KIS 2013 jest w ścisłej czołówce programów zabezpieczających , cenie go innowacyjność , dążenie do zapewnienia jak największego bezpieczeństwa a także mam zaufanie do Kasperky Lab w informowaniu o zaistniałych zagrożeniach . Dzięki za zorganizowanie konkursu .

buszman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Nikt nie pogardzi liderem programów dbających o bezpieczeństwo naszych PC .Ten program wyśmienicie będzie pasował do mojego PC.

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
co sprawia że wybieram KIS 2013 ?
program ten jest niezwykle skuteczny. To jeden z najbardziej znanych i najlepszych pakietów zabezpieczających.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Chciałbym dostać lickę na kisa 2013 ponieważ używam kapserskiego od dawna i uważam że to świetny pakiet zabezpieczający.

pawlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Kaspersky Internet Security 2013 to jeden z najlepszych pakietów zabezpieczających na rynku. Wyróżnia go bardzo dobra skuteczność i dość niskie zużycie zasobów. Byłoby bardzo fajnie gdyby udało się zdobyć licencję na ten program :)

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Do walki o Kaspersky Internet Security stanę zawsze i wszędzie. Jest to solidny produkt, tworzony przez solidną firmę, zapewniający zadowalający poziom ochrony. Z chęcią wezmę udział w konkursie. ;)

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
co sprawia, że wybierasz KIS 2013?
Z tym pakietem jestem już związany od kilku lat. Przyzwyczajenie nie pozwala przesiąść się na inny program. Wiele razy mówiłem sobie: tym razem spróbuje czegoś innego. No właśnie ale, który (płatny!) pakiet wybrać skoro KIS jest jednym z najlepszych. Więc jak co roku wybieram właśnie KIS'a. Prostota użytkowania sprawia, że pakiet jest całkowicie bezobsługowy. Instalujesz i zapominasz. Dla osób, które chcą mieć dobrze zabezpieczony komputer a przy tym nie chcą być zasypywane pytaniami ze strony programu to produkt niemalże idealny. Ponieważ mamy do czynienia z zestawem typu Internet Security nie musimy już niczego dokładać aby czuć się bezpiecznym podczas przeglądania sieci. Oczywiście można dołożyć jakiś piasek czy skaner na żądanie ale nie jest to konieczne (ja właśnie tak zrobiłem dokładając HMP + Sandboxie). Oczywiście na komputerze wypadało by mieć jeszcze jakiś menedżer haseł i program do kopii zapasowej ale to inna bajka. Mam nadzieję, że tym razem random dokona właściwego wyboru i będę mógł się cieszyć kolejnym rokiem bez wirusów i to za 0zł!!!

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Jadę na Kasperczaku chyba od 2008 roku i jestem z niego zadowolony. Niczego nigdy nie wpuścił, kompa nie zamula, jest prosty w obsłudze, więc nie mam zamiaru na razie zamieniać go na coś innego.
Plis kant mi in, oczywiście. :england

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Widzę, że nie wszyscy przeczytali warunki konkursu. Macie jeszcze czas na "poprawę stanu" ilości postów /wpisów na Forum/. :yhy

Do góry