Kaspersky Internet Security 2013 – Konkurs

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dzięki uprzejmości dystrybutora i fundatora nagród firmie Kaspersky Lab Polska sp. z o.o. mamy dla Was do oddania:

KIS2013_2-1_250x330px.jpg

2 roczne licencje-każda na 1 stanowisko - program Kaspersky Internet Security 2013 /wersja elektroniczna/
/ Każdy zwycięzca będzie mógł zabezpieczyć na rok – 1 komputer /
Licencja nie jest przeznaczona do sprzedaży.
Warunki i Zasady konkursu:
1) Napisz komentarz – co sprawia, że wybierasz KIS 2013?
2) W konkursie mogą uczestniczyć wszyscy użytkownicy Forum „PZD”, którzy mają minimum 5 wpisów (postów na Forum).
3) Konkurs trwa od 25.01.2013 do 04.02.2013 - ogłoszenie wyników do 04 lub 05.02.2013 r.
4) Zwycięzców wylosujemy przez Random.org
5) Wpisy mogą być w języku polskim lub angielskim.

Po zakończeniu konkursu, zwycięzcy prześlą swoje dane na moje PW , /by producent mógł wygenerować licencje dla „wygranych” potrzebne będą Imię i nazwisko – adres e-mail/.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 h od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.
Po przesłaniu danych – zwycięzcy otrzymają /maksymalnie w ciągu 7 dni od zakończenia konkursu/
1.Klucz licencyjny
2.Link do pobrania programu.

Powodzenia. :ok

Administracja/moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy obraźliwych, niestosownych, i nie dotyczących konkursu/programu.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Wszyscy go chwalą a ja jeszcze go nie używałem,więc już czas aby go spróbować i ocenić.

swojak68

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
SZYBKI ,SPRAWNY, BARDZO SKUTECZNY ,POLECAM KAŻDEMU NIEZDECYDOWANEMU . NAJLEPSZA OCHRONA POD KAŻDYM WZGLĘDEM :) CHĘTNIE PRZEDŁUŻĘ LICENCJĘ :)

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Mam Kaspersky Internet Security 2012 za 2 miesiące kończy mi się licencja i z miłą ochotą przydałoby się ten program wygrać i przedłużyć o następny roczek licencję.

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
To dla córki.Odkąd ma KIS 2012 wreszcie ma czysty komputer,ale w kwietniu kończy się licencja,więc wygrana bardzo się przydałaby na dalszą kontynuację ochrony.

M

mohammadwasi7861

The KIS provide full satisfaction to me and it is very good security guard for my PC
Thanks for giveaway
count me in thanks

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Niewątpliwie jest jednym z najlepszych programów zabezpieczających komputer i dlatego wspaniale byłoby go wygrać w tym konkursie.

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Fantastyczny program zabezpieczający komputery, który od kilku lat używam. Już niejednokrotnie uratował moje dane a za miesiąc z małym haczykiem kończy mi się licencja. Przy odrobinie szczęścia oraz dzięki zaangażowaniu ToGor - a i Forum Programów za Darmo może będę miał możliwość kontynuowania przygody z Kaspersky Lab Polska sp. z o.o.
Życzę wszystkim uczestnikom szczęścia a organizatorowi dziękuję za zorganizowanie konkursu :dziękuję

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
jest najbardziej porzadanym programem antyvirusowym do zabezpieczenia komputera przed róznymi wirusami ,chciaż nigdy nie udalo mi sie wygrac tego softu to bardzo bym chcial choc raz wygrac i zabezpieczyc swój system tym programem ,może sie uda . :dziękuję

A

Anonymous

Zamieniłem pakiet Emsisoft (EAM + OA) na Kaspersky Internet Security 2013 i jestem pod wrażeniem. Jest mocno poprawiony w stosunku do wersji 2012 - nie katuje CPU, nie spowalnia uruchamiania programów (jak Emsisoft) i w końcu oszczędza HDD nie mieląc nim na okrągło jak miało to miejsce w wersji 2012.
Zostanę przy KIS, gdyż zapewnia naprawdę kompleksową ochronę przy niewielkim zużyciu zasobów. Bardzo podoba mi się funkcja "Bezpieczne pieniądze" oraz nowy moduł ochrony przed exploitami (co ma spore znaczenie w świetle ostatnich wpadek Oracle z Javą).
Piszę się na ten konkurs, bo chętnie stanę się szczęśliwym posiadaczem legalnej licencji na ten świetny pakiet zabezpieczający.

tommy504

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja napiszę tak:

Na Kaspersky się świat nie kończy, ale to dobry AV/IS :wariat

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
Thanks for good giweaway! Please, count me in... ;) A sorki, to nie TipRadar :szydera

A więc tak: Kasperskiego używałem od 2008 roku (KAV), byłem jego wiernym użytkownikiem, nigdy mnie nie zawiódł, ani nie zamulał kompa. Więc bardzo chciałbym wrócić na stare śmieci w lepszej wersji (KIS)... Tym bardziej, że wg mnie jest najlepszym programem zabezpieczającym. :)

maxell

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
No więc tak:jeśli wygram to będę miał solidnie zabezpieczony komputer a jeśli nie to dalej będę używał darmowych programów. :suuper

maniek8902

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program wyśmienity testowałem go przez okres 30 dni za free bardzo by mi się przydał ale niestety nie stać mnie na pełną wersję nie posiadam takich pieniążków aby go kupić,może los się uśmiechnie do mnie i wygram.Wspaniała ochrona ,doskonała wykrywalność,jeden z lepszych pakietów :ok

Do góry