Fakt, bardzo ładnie wygląda te wersja, ładniejsza nawet od 2010 tylko mnie martwi,że tak szybko ją wprowadzili Być może tworzyli ją razem z najnowszym Critical Fixem 2 do Kisa 2011 czy jeszcze wcześniej
Ja bym nie instalował jeszcze to dopiero początek 1 bety Niech się zajmą odważni, zasłużeni Beta testerzy z forum Kasperskyego Najlepsi beta testerzy dostają w nagrodę roczną licencje na pakiet KIS
To dopiero 1 Beta i to początek jej wprowadzenia, ma zapewne masę bugów , niedociągnięć w ochronie, stabilności programu, Finał będzie pewnie pod koniec maja za jakieś 3-4 miesiące, do tego czasu się wiele zmieni. Beta 1 , Beta 2, RC, TR, Final, później poprawkowe Critical Fixy 1 i 2 czyli 7 wersji wyjdzie
Ja zainstalowałem na drugim kompie. I powiem wam ze nie obciaza systemu jak poprzednie wersje. ale zobaczymy jak bedzie z wersja finalna. Co do wykrywalnosci to jeszcze nie moge powiedziec nic ale pakiecik swietnie wyglada
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.