- Reakcje/Polubienia
- 200

Powodzenia zatem obojgu życzę ...

Ola napisał:Pojawiły się już wyniki konkursu, ani ja ani emmers nic nie wygraliśmy (nie teraz to może innym razem)
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za głosy oddane na mnie
Jakie prace wygrały dowiecie się tutaj:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Moim zdaniem na nagrodę zasługuje jedynie praca trzecia, dwie pierwsze zdecydowanie na to nie zasługują, gdyż od tych prac były lepsze grafiki (od razu mówię, że nie moje). Tak czy siak gratuluję![]()
Emmers napisał:Trochę rozczarowują nie tyle nagrodzone prace, co organizatorki konkursu i ich solidarność jajników
Emmers napisał:(...)a powstały przy pomocy Paint Net i Picassa
Dla mnie wystarczyło odszukać w sieci nazwiska pań, które wygrały konkurs i wszystko stało się jasne...Kreatywny Bazar napisał(a): „Panie Janie nie ma tu oszustwa i protekcji. Photoshop zapisuje też do .png, z resztą wymagania konkursu nie dotyczyły formatu pliku. Nie mogliśmy nagrodzić wszystkich. Sztuką nie jest wygrać, sztuką jest umieć przegrywać.”
Zastanawiam się ile z punktów regulaminu konkursu zostało zignorowanych, pewnie wszystkie...
()
Wyjątek z regulaminu:
§ 3 Wymagania jakie powinien spełniać projekt
(...)
3. Zgłoszenie prac następuje poprzez przesłanie plików graficznych JPG. do Portfolio Kreatywnego Bazaru (...)
Ocenianie prac
Jednym z kryteriów oceny będzie ilość “podoba mi się” w portfolio. Zachęcamy, więc do promocji swojej pracy.(...)
Wiadomo przecież, że tak poważne nagrody nie mogły trafić do osób przypadkowych, bez wykształcenia i osiągnięć w dziedzinie grafiki...Nie chodzi o moje prace, wiele zgłoszonych na konkurs prezentowało wysoki poziom i prawdziwą kreatywność, choćby prace Oli:Jednym słowem nie wierzę w bezstronność w werdykcie.