iReparo for Android za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46272
Miasto
Gdzieś w Polsce
iReparo for Android v2.0.2
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

iReparo for Android to profesjonalne narzędzie do odzyskiwania danych z telefonu i tabletu z systemem Android. Odzyskuje usunięte lub utracone kontakty, wiadomości tekstowe, dzienniki połączeń, czat WhatsApp, zdjęcia, filmy, muzykę...
iReparo for Android is a professional data recovery tool for Android phone and tablet. It can recover deleted or lost contacts, text messages, call logs, WhatsApp chat history, photos, videos and music from all major Android brand devices, including the latest models of Samsung, HTC, Sony, LG, Motorola, Huawei, OnePlus, etc. If you lost data due to accidental deletion, factory reset, ROM flash, etc., iReparo for Android can be a good assistant.
screenshoot-1-maininterface.png

HGO

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Od jakiegoś czasu gdy próbuje pobrać program ze strony giveaway to pobierają mi się programy gdzie najpierw trzeba zainstalować menadżera za strony givaway. Można gdzieś pobrać samą instalkę? Jestem zainteresowany niektórymi programami, a nie chcę instalować syfu.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46272
Miasto
Gdzieś w Polsce
HGO napisał:
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Od jakiegoś czasu gdy próbuje pobrać program ze strony giveaway to pobierają mi się programy gdzie najpierw trzeba zainstalować menadżera za strony givaway. Można gdzieś pobrać samą instalkę? Jestem zainteresowany niektórymi programami, a nie chcę instalować syfu.

Taki urok GAOTD, że pobierasz ich plik z instalką, ale jak masz klucz w .txt zawsze możesz spróbować aktywować instalator ze strony producenta.

HGO

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
No własnie... jak dobrze sobie przypominam, to jeszcze jakieś dwa tygodnie temu były same installki.....
Jakiś badziew złapałem przez ten menadzer, adwc wykrył mi jakieś trzy dziwne wpisy do rejestru, w przeglądarce Bing mi się otwierał i komputer mulił. Po przeskanowaniu adwc, wszystko wróciło do normy. Z chęcią założył bym konto tak jak na dobreprogrmy żeby mieć możliwość pobierania bez menadżera i było by po problemie.....

Do góry