iCare Card Recovery Pro za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30054
Miasto
Trololololo
iCare Card Recovery Pro to program do odzyskiwania danych z kart pamięci aparatu cyfrowego, telefonu itp. Za pomocą tego programu można skutecznie przywrócić usunięte, utracone lub sformatowane zdjęcia, filmy, utwory muzyczne ze wszystkich kart pamięci, w tym SD, CF, xD Card, SmartMedia Card, MMC, MicroSD, MiniSD, SDHC i innych.

iCare Card Recovery Pro może również przywrócić pliki z wszelkiego rodzaju urządzeń podłączanych przez wejście USB.
Program może się okazać skuteczny w następujących przypadkach:

Naciśnięty niewłaściwy przycisk.
Sformatowaniu karty przez pomyłkę.
Usunięte zdjęcia przez przypadek.
Niedostępna karta pamięci.
Błąd karty pamięci.
Karta nie jest sformatowana (błąd).
http://programyzadarmo.net.pl/icare-card-recovery-pro-za-darmo/

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Wie ktoś jak z tego wyciągnąć instalator ? Wszystkie znane mi metody zawodzą :( Do instalatora doszedł jakiś plik .gcd i nie wiem jak to ugryźć.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska
karmi32
ściągnij instalkę trialową ze strony producenta, wypakuj darmowym Universal Extractorem (ostatnia wersja 1.6.1.61 PL). Zawartość folderu {app} wystarczy do pracy. Zarejestruj kluczem GAOTD. Korzystaj z programu.
Jeśli chcesz spokojnie zarejestrować sobie program w przyszłości wyeksportuj klucze rejestru:
- [HKEY_CURRENT_USER\Software\card]
- [HKEY_CURRENT_USER\Software\iCare_Vesion]
To wszystko.

I jeszcze jedno...
Link do UE w wersji portable, którą znalazłem onegdaj w necie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Niestety - mam uszkodzonego "Pendraka" i myślałem, że iCare Card Recovery Pro przywróci go do działania. Niestety, ani system Win 7 /choć trochę go widzi, ale poleca wsunięcie nawet "do formatu"/, ani ten program nie widzą /ten wcale/ Pendrive'a. :Stop

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44697
Miasto
Gdzieś w Polsce
Mi udało się pobrac portable Universal Extractor z tej strony:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
...bo przy linku podanym przez antbil007 można się rypnąć, i trafić do strony gdzie po wciśnięciu pobierz przenosi nas do serwisu, w którym by pobrać podać trzeba nr telefonu...
CtSB5.png

... a poniżej małymi literami napisane jest:
Serwis ok jest usługą subskrypcyjną umożliwiającą dostęp do obiektów multimedialnych w ContentClubie (wap.globile.co). Zapisanie się do subskrypcji uprawnia do wzięcia udziału w promocji, trwającej od 01-10-2011 do 31-12-2013, umożliwiającej wygranie wskazanej nagrody. Udział w promocji następuje automatycznie w chwili dokonania subskrypcji. Warunki korzystania z serwisu oraz możliwość wygrania nagrody określa Regulamin. Serwis dostępny w: Orange, Plus, T-Mobile i Play. Koszty subskrypcji ok wynoszą 3,69 zł brutto, za każdy otrzymany przez użytkownika SMS z punktami do ContentClubu. Otrzymywane są max. 7 SMS w serwisie ok, oraz dodatkowy SMS po aktywacji subskrypcji (do czasu rezygnacji z usługi, której można dokonać wysyłając SMS o treści stop ok na numer 60315 (opłata wg cennika Operatora lub w sposób określony w Regulaminie). Min. wiek uczestnika - 18 lat. Usługodawcą i podmiotem realizującym dodatkowe świadczenie jest: Digitaran S.L.U, ES-28002 Madryt, Hiszpania, przy ulicy C/ Juan Bravo 3 Portal A, kod pocztowy: ES-28006, zarejestrowana w Registro Mercantil de Madrid pod numerem No. ESB80345853. Email: reklamacje@globile.co

:gwizdek

antbil007 dzięki za info jak wyciągnąć instalkę :)

A

Anonymous

Kamelka
Ja tam żadnych problemów nie miałam vide
WOynG.jpg

Plik jest do ściągnięcia albo z GameFront, albo RGhost.
Czy jesteś pewny czy aby właściwy link otworzyłeś???

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44697
Miasto
Gdzieś w Polsce
antbil007, wtyczek mam chyba za dużo, bo poza wielkimi przyciskami pobierz (do czerwonego g. ) nie mam widoku na GameFront czy RGhost tylko stale wirujące kółko ładowania... i tu chyba ten problem.

A

Anonymous

Kamelka wcisnął nie ten przycisk klikać trzeba na download link, a nie na pobierz (przy włączonym ADP go nie widać)- ot cała filozofia, nie wiem po co robić aż takie zamieszanie :scratch :gwizdek

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska
marsellus napisał:
Kamelka wcisnął nie ten przycisk klikać trzeba na download link, a nie na pobierz (przy włączonym ADP go nie widać)- ot cała filozofia, nie wiem po co robić aż takie zamieszanie :scratch :gwizdek

No to trzeba by było zwrócić się z tym do autora tego zamieszania, czyli tego co źle wcisnął i cały ten balon nadmuchał, a reszta poszła jak przysłowiowe konie bo betonie...

Do góry