Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
HyperSnap służy do przechwytywania ekranów z systemu Windows (zrzuty ekranu) oraz obróbki i edycji otrzymanych w ten sposób obrazów. Wersja 6 wprowadza dodatkowo możliwość kopiowania tekstu z praktycznie każdego miejsca ekranu! Umożliwia też zrzuty z gier komputerowych pracujących w trybie pełnoekranowym, używających drajwerów DirectX lub Glide, a także z niektórych programów odtwarzających video.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Producent :
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Cena polskiej wersji językowej 85 PLN (łącznie z VAT)
Cena innych wersji językowych 39.95 $
Program można zamówić
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Okno główne programu wygląda tak

Ustawienia zrzutów

Rozbudowana edycja zrzutów

Mozaika

Płaskorzeźba

Kilka innych opcji związanych z edycją obrazu
- przycinanie
- wycinanie
- skalowanie
- auto-obcinanie
- dodawanie stępla
- obracanie
- wyostrzanie lub rozmazanie
- dodawanie cienia lub ramki

Jest to najbardziej rozbudowany znany mi program tego typu. Miałem okazję używać jeszcze kilku ale najbardziej przypadł mi do gustu HyperSnap. Ostatnio potrzebowałem przerobić projekt domu tzw. gotowca i zobaczyć jak będzie wyglądał po przeróbkach i powiem że za pomocą tego programu zrobiłem wszystko co mnie interesowało co to znaczy ?
- wymazałem ścianki i wstawiłem nowe
- naniosłem linie pomocnicze
- a na końcu nawet powklejałem meble i kwiatki
Jak dla mnie program rewelacja. Duży plus dla Autora tego programu który jest naszym rodakiem za to że sprzedaje licencje do programu w promocyjnej cenie 85 PLN (łącznie z VAT) oczywiście mowa tu o polskiej wersji językowej. Niestety jest też sprawa za którą Autora nie pochwalę a mianowicie dawniej można było testować program przez 20 dni (pełna wersja) i to było bardzo dobre rozwiązanie. Teraz można testować do woli ale co z tego jak wersja nie zarejestrowana dodaje nam napis do każdego zrzutu. Czy nie dałoby się wprowadzić przynajmniej siedmio dniowego okresu testowego ale bez znakowania zrzutu ?