HitmanPro do wygrania

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
tofana napisał:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
W dniu zakończenia konkursu, temat zniknął z forum :yhy
Później pojawił się ciąg dalszy tematu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
The reason why the thread is not visible is that it was accidentally deleted by myself.I apologize for the mistake.
To już nie pierwszy raz, wydaje z tematem naszego kolegi artoor, to też było :scratch
Co tam klikają, nie jest jasne, kiedyś całe forum zginie :szydera

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Askanag, już wyjaśniam mój incydent sprzed kilku miesięcy - otóż jeden z ówcześnie należących do grona moderatorów (niechętnie nazwę go) kolega, nie wiedzieć czemu zwyczajnie skasował mój post z konkursem tłumacząc, że chciał go "przyczepić" w głównym wątku. A że w panelu moderacji nie ma potwierdzania wybranej opcji, samo wybranie z rozwijanej listy "stick", "allow" "delete" wykonuje akcje - tak też się stało... jak nie trudno się domyśleć, "delete" jest w tym momencie najgorszą pomyłką. Przez ten incydent musiałem w pewnym sensie od nowa zrobić konkurs, a owy "kolega" został zdegradowany - obecnie nie udziela się na forum wcale.

Nie mam zamiaru nikogo bronić, ale... wypadki się zdarzają i w przypadku konkursu o HitmanPro również miało to miejsce, tyle że sam organizator go wykopsał tuż po ogłoszeniu wyników... Głowy sobie obciąć nie dam jak było na prawdę - wiem jednak, że niektórzy chcą gościa wręcz ukamienować za to co się stało. Exterminator zapewnia, że będzie więcej konkursów o HP ;)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do góry