Narzędzia Hasleo Data Recovery Professional za darmo

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37054
Hasleo Data Recovery Professional 3.5 giveaway

Hasleo Data Recovery Professional to profesjonalna wersja cenionego programu przeznaczonego do odzyskiwania danych z systemu Windows, pozwala odzyskać dane skasowane lub utracone z dysków twardych, partycji, pamięci przenośnych, aparatów, telefonów, odtwarzaczy MP3 i MP4.

hasleo-data-recovery-professional.png

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Giveaway limitations:
This is a 1 year license for commercial or noncommercial use, no free tech support and no free upgrade.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
Wczoraj wystarczyło wpisać Imię i email.Dostałem na maile'a,owszem, lickę:
"Dear xxxxx,

Here is your personal license key for Hasleo Hasleo Data Recovery Professional V5.1:
xxxxxxxx-X3xxxxxx-xxxxxxxx-GZxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxLX4V
...[bleble]...
Here is the download link for this program, please enter the license code in the registration window to activate it.

Have a nice day!

Best Regards,
Hasleo Software

Note: this e-mail was sent from a notification-only e-mail address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to
this message."

Nie działało wczoraj ani dzisiaj!Wywala ciągle taki komunikat:

To po kiego to przysyłają na skrzynkę jak to co podali jako licencje nie działa!?

Zorientowali się pewnie,że zainteresowanie jest total i zmienili podanie podstawowych danych jak wczoraj na lajki od znajomych?
Tak,powiadomiłem znajomych żeby tego unikali.

Wywaliłem to w cholere

Niejaki

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Wczoraj wystarczyło wpisać Imię i email.Dostałem na maile'a,owszem, lickę:
"Dear xxxxx,

Here is your personal license key for Hasleo Hasleo Data Recovery Professional V5.1:
xxxxxxxx-X3xxxxxx-xxxxxxxx-GZxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxLX4V
...[bleble]...
Here is the download link for this program, please enter the license code in the registration window to activate it.

Have a nice day!

Best Regards,
Hasleo Software

Note: this e-mail was sent from a notification-only e-mail address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to
this message."

Nie działało wczoraj ani dzisiaj!Wywala ciągle taki komunikat:

To po kiego to przysyłają na skrzynkę jak to co podali jako licencje nie działa!?

Zorientowali się pewnie,że zainteresowanie jest total i zmienili podanie podstawowych danych jak wczoraj na lajki od znajomych?

Wywaliłem to w cholere

już działa od 2 3 godzin:) (przysyłają różne kody)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo

Wywaliłem to w cholere
Promocja którą podał użytkownik @Niejaki to całkiem inna promocja, czyli są dwie :) , ta podana przez @Niejaki dotyczy wersji Home a ta podana przez użytkownika @Camel1965 dotyczy wersji Pro czyli wersji bardziej wypasionej.

aktywacja działa :)

Ostatnia edycja:

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
Wszystko ok. Wersja Pro (bez ograniczeń co do objętości odzyskiwanych danych - free only 2 gb) aktywuje się bez problemu. Sprawdziłem też czy klucze różnią się na 3 mailach (onet - ląduje w spamie) - wszystkie są takie same.

S

Skasowany użytkownik 6404

Tak jak podal uzytkownik @Camel1965
Aktywacja będzie możliwa Oct. 21st, 2019 to Oct. 27th, 2019
I chyba dlatego wczoraj aktywacja nie dzialala pomimo tego iz przeslali kod licencyjny na e-maila.
Dzisiaj aktywacja dziala bez problemu.

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37054
Hasleo Data Recovery Giveaway
Share 'Hasleo Data Recovery' with Your Friends to Get Free License Key!
Share with your friends via social networking sites (Please note that we only accept sharing via web pages, and do not accept email and instant chat such as WhatsApp, WeChat, etc.) by clicking the share icon on the left side of this page, and then send us the shared link via email at support@easyuefi.com, we will send you a 1-year license key for Hasleo Data Recovery Home edition as a gift. Please note that the Home license can only be used on the Windows 10/8/7/Vista/XP Home Editions, it is for private, noncommercial, home computer use only and we do not provide free technical support for it.
Please briefly describe the functionality of the software and make sure that the sharing is public so that we can verify it.

Do góry