Gołota- Saleta...

A

Anonymous

Nadszedł dzień, który miał by sportowo sens 12-10 lat temu
dziś natomiast trudno dostrzec w tym aspekt czysto sportowy
i rozpatrywać należy to jako "kabaret parabokserski"
Salela nie ma nerki ... Andrew prawdopodobnie początki alzheimera

nie mniej jednak dziś mimo wszystko odbędzie się ta potyczka

... ja osobiście nie skreślam Salety
jeśli chodzi o Andrew, to przyznam moja sympatia dla niego skończyła się wraz z "walka" z Brewsterem
... siedziałem cała noc .... czekałem i gdy miało się rozpocząć musiałem skorzystać z toalety...a gdy wróciłem zobaczyłem ze tyłek Gołoty jest za linami ... później okazało się ze, to już po raz kolejny.... ehhhh
nie mniej jednak była to złota era HW
jestem ciekaw waszego zdania
na kogo stawiacie :wariat ?

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Nie znam się kompletnie na boksie więc stawiam na Tolka Banana :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
dla tych którzy "zapłacili" ale z zasady obejrzą w internecie... :fakolec

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
mam nadzieję że bardzo ciąć nie będzie :scratch

A

Anonymous

Cóż, strata czasu. Andrew opanował do perfekcji zasadę „bierz forsę i w nogi”, np. walka z Adamkiem. Żenua. Z kolei Saleta powinien dbać o swoje zdrowie... dla córki.

A

Anonymous

ja tam wybieram się na ten "kabaret" do znajomych.... zrzutka na Iple i ciąć się nie powinno
oglądał ktoś kiedyś jakaś gale przez to ??;>

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Jest taki kawał, ale jest w tym sporo prawdy,że Małysz leci dłużej niż gołota stoi na nogach , więc nic nie wiadomo kto wygra :szydera

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
ahhh pamiętam te czasy jak za dzieciaka czekało się do 3-4 w nocy żeby zobaczyć walkę Gołoty hehe niektóre długo nie trwały to i wyspać jeszcze się zdążyłem, joke taki :p
a tak poważnie to darzę wielkim szacunkiem Pana Andrzeja, możecie sobie pisać co chcecie ale lepszego polskiego boksera w tej kategorii nie mieliśmy i dłuuuuugo mieć nie będziemy, tak uważam i nic tego nie zmieni skoro do tej pory to się nie stało
będę trzymał kciuki i mam wielką nadzieję, że wygra z Saletą, cokolwiek on by nie przyjął w ostatnim czasie, pewnie "dupa jak sito" hahaha ale o takich rzeczach się nie mówi :gwizdek
co do walki z Adamkiem, to moim zdaniem była to głupota, może przez te duże naciski ludzi, którym zależało na kasie i wypromowaniu "nowej polskiej gwiazdy" mającej niby zawojować wagę ciężką, od początku wydawało mi się, że Gołota w tej walce miał być tylko nazwiskiem bo tak na prawdę pseudodoradcy w jego otoczeniu dobrze wiedzieli, że w ówczesnej formie skazują go na porażkę i niestety, co przykre, również na pośmiewisko :(
patrząc z perspektywy faceta chodziło też o dumę, ktoś mi rzuca wyzwanie to po prostu je przyjmuję...

A

Anonymous

Przynajmniej w walce Gołota - Saleta wygra Polak. No chyba, że obaj połamią się wchodząc na ring.
Kowalczyk nie wyszło, skoki też..
Tylko w Polsce ekspertem komentującym w TV zawody narciarskie może być szef związku narciarskiego.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Polacy mają bardzo słabą psychikę , to się tyczyło dawniej Gołoty , wychodził spięty jakby kija połknął, tak samo dzisiaj mistrz treningów Kubacki czy nasz Kamilek, naszym trzeba było i potrzeba porządnego psychologa bo niby umiejętności nasi sportowcy mają , ale coś nie idzie...

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Ja spodziewam się dzisiaj po tej walce czegoś takiego:

- a więc najlepszego pojedynku w historii boksu.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
ja od godziny oglądam i nic mi nie wyskakuje, że trzeba płacic

A

Anonymous

eMCe napisał(a):
…możecie sobie pisać co chcecie ale lepszego polskiego boksera w tej kategorii nie mieliśmy i dłuuuuugo mieć nie będziemy…
To prawda. Wydawało się, że Gołota jest wielką nadzieją białych. Jednak już w walkach z Riddickiem Bowe doszło chyba do przekrętu. Przegrać dwa razy w taki sposób? Nie wierzę. Co nie zmienia faktu, że mógł osiągnąć więcej.

Likwis napisała:
Polacy mają bardzo słabą psychikę...
Kiedyś było inaczej. Szczególnie te roczniki sprzed drugiej wojny światowej. Później przyszedł komunizm i ludziom przetrącili kręgosłupy. Opozycja która doszła do władzy po 1989 roku ma „piękne życiorysy”, szczególnie w teczkach...

À propos kawałów o Gołocie. Przypomniało mi się kilka:
„Przychodzi Brewster do stolarza, a tam Gołota na deskach”.

„Nowa jednostka czasu:
53 sek. = 1 Gołota”.

„Telewizja postanowiła, że jeżeli dojdzie do kolejnych walk z udziałem Endrju Gołoty, to przed rozpoczęciem każdej transmisji będzie się pojawiać krótkie ostrzeżenie:
PROSIMY... NIE MRUGAĆ OCZAMI!”

Jednak najbardziej podoba mi się taki:
„Przegrywamy szybciej niż Andrzej Gołota – nagrywarki LG”.

Do góry