GdPicture.NET za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
GdPicture.NET przez 3 dni

6402ea2e864550ca3b633f78b09.png

The most complete Imaging Toolkit on the market
Including .NET WinForms, WPF, ASP.NET and COM/ActiveX UserControls.
Delivered as native .NET and COM/ActiveX components, GdPicture.NET SDK allows developers to compose, display, capture, annotate, clean-up, edit and print documents from within their own WinForms, WPF and WEB applications written in C#, VB.NET, VB6, Delphi, C++, MS-Access, Visual Foxpro, HTML, JavaScript, VBScript, ASP.NET, PHP…

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

GdPicture.NET 11 Partner Edition!

GdPicture.NET jest flagowym produktem firmy Orpalis, przeznaczonym do drukowania i konwertowania danych pomiędzy różnymi formatami. To w pełni funkcjonalny zestaw narzędzi do wykonywania różnych operacji na plikach graficznych i dokumentach.

Przy użyciu tego programu możemy dowolnie tworzyć dokumenty, przeglądać je, modyfikować, a także drukować w dowolnie możliwy sposób. Aplikacja przechwytuje obraz z urządzeń TWAIN, importuje/eksportuje je do schowka i umożliwia też tworzenie plików TIFF z wielu stron dokumentu.

GdPicture doskonale nadaje się do edytowania różnych zdjęć, drukowania ich oraz konwertowania pomiędzy różnymi formatami. Obsługuje między następujące formaty: TIFF , GIF, JPEG, PNG, JBIG, JBIG2, WMF, BMP, WBMP, ICO, PDF, PDF/A, PCX, PNM, XPM, JPEG 2000, HDR, PSD, TGA, JNG, PICT, EXR, DDS, PPM, SGI, PBM, PGM, PFM, XBM, KOALA, IFF oraz pliki RAW, tworzone przy aparatu cyfrowego.

Użytkownik może też tworzyć znaki wodne, generować miniaturowe galerie, zmieniać rozmiar i rotację fotografii, a także stosować rozmaite efekty światła, cieni i modyfikować zdjęcie przy użyciu specjalnych suwaków do zmiany poziomu nasycenia, kontrastu. Obsługuje również rozpoznawanie znaków OCR, dzięki temu możemy bez problemów skanować do komputera ręcznie pisane dokumenty.
instalki.pl
rejestracja i pobieranie

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
bonaventura napisał:
Obsługuje również rozpoznawanie znaków OCR, dzięki temu możemy bez problemów skanować do komputera ręcznie pisane dokumenty.
Odczytuje pismo odręczne?? Nie wierzę...

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
556
Jak uruchomić program. Zainstalowałem i zarejestrowałem pomyślnie.

Matys

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
W folderze instalacji masz folder bodajże Sample a w nim folder o nazwie bin i w tym folderze masz apki :)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
fresta napisał:
Jak uruchomić program. Zainstalowałem i zarejestrowałem pomyślnie.
W folderze, w którym zainstalowałeś program: GdPicture.NET 11/Samples/Bin masz różne moduły programu. Włącz, sprawdź działanie. :)

Do góry