Manila napisał:Mam 11 migawek i 10% zajętości. Dzięki za to ciekawe info o defragmentacji. Aż dziw, że sobie nie namieszałem defragmentując. No, w każdym razie nic nie zauważyłem niepokojącego. Mój znajomy ma darmowego SysRestore i jak defragmentuje, to się nie obcyndala z reinstalacją.![]()
OXYGEN THIEF napisał:Przywracanie tyle trwało bo defragmentator że tak ładnie powiem rozpier......... kopie, więc to jego wina a nie Farstone RestoreIT ten musiał te rozwalone kopie skleić do kupy.Normalnie Farstone RestoreIT przywraca migiem.
Manila napisał:Musiałem przywrócić za pomocą tego programu cały dysk (może trzeba było tylko C?) po defragmentacji O&O Defrag. Folder FarStone był wykluczony z defragmentacji (no i oczywiście part. D, na której jest ukryta partycja RestorelT nie była defragm.). Przywracanie trwało...uwaga...4,5 godziny!!! Wypadło na noc i myślałem, że mnie szlag... Takie przywracanie wg ich sloganów reklamowych miało trwać parę minut. Bzdury!
Po przywracaniu wywaliło mi taką masę błędów w chkdsk, że przez pół godziny przed rozruchem leciały mi naprawiane błędy. Amen![]()