F-Secure Easy Clean

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29984
Miasto
Trololololo
F-Secure Easy Clean aplikacja (skaner) do wykrywania i usuwania złośliwego oprogramowania.
What's New?

5 April 2012: An updated version of Easy Clean was released with the following new features:

Smaller installation size - The latest Easy Clean build is only 4MB in size, making it easier and faster to download and install
Cloud lookup enabled - Easy Clean now contacts our 'cloud-based' servers for the latest information about known threats, making installation lighter and response time faster
j2yyxnu4JTc5F.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

niemczonek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
WWA
Polecam w ciemno. Paru znajomych już dzięki temu uniknęło poważnych strat w danych i sofcie :)

A

Anonymous

niemczonek napisał:
Polecam w ciemno. Paru znajomych już dzięki temu uniknęło poważnych strat w danych i sofcie :)

Jednakże zanim się coś poleci warto jest wypróbować / zapoznać się z daną rzeczą samemu, aby wyrobić sobie własne zdanie na temat danego produktu, dopiero wtedy można cokolwiek polecać... z czystym sumieniem

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Nie wiem czy zmieniło się w kwesti deinstalacji ,soft pozostawiał sporo śmieci i po usunięciu był problem z instalacją innego programu zabezpieczającego.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29984
Miasto
Trololololo
Teraz nie trzeba instalować.

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Faktycznie wszystko przeniesiono do "chmury".
Można się tylko doczepić do braku wpływu użytkownika na sposób postępowania w przypadku wykrycia zagrożenia.
Program usuwa a później informuje o wyniku.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
jan13 dziwne ...bo jakos u mnie po przeskanowaniu mogłem wybrać czy usunąć czy zignorować :)
Co prawda nic nie znalazł ( nie miał prawa :) ) ale jest całkiem ciekawym programkiem.

A

Anonymous

niemczonek napisał:
Po co używać tego wynalazku skoro mamy Gitmana Pro-"All in one" :ok
niemczonek-patrząc na Twojego avka-to może Szatan pomógł znajomym uniknąć poważnych strat :szydera

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
jan13 dziwne ...bo jakos u mnie po przeskanowaniu mogłem wybrać czy usunąć czy zignorować
Co prawda nic nie znalazł ( nie miał prawa ) ale jest całkiem ciekawym programkiem.
Jaki miałeś wybór skoro nic nie znalazł?

A

Anonymous

Securitas napisał:
jan13 dziwne ...bo jakos u mnie po przeskanowaniu mogłem wybrać czy usunąć czy zignorować :)
Co prawda nic nie znalazł ( nie miał prawa :) ) ale jest całkiem ciekawym programkiem.
Coś Ci się chyba pomieliło Securitas :scratch Program od razu wyświetla wyniki usuwania :klawik.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Nie ma możliwości wyboru, coś Ci się Securitas pomyliło. Może pomyliłeś F-Secure Easy Clean z innym programem bądź źle spojrzałeś :jezyk

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
kolego marsellus
mi tez znalaz tego malwara cholera
mam ais7 i malware bytes na zadanie :(

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
qarwia ćam...czyżby starośc mnie dopadała czy czas okulary zacząc nosić...hmm..może faktycznie żem pacnął babola i popierniczyło mi się z innym softem.Ostatnio sporo programików testowałem i być może coś mi na oczy wlazło.
Zwracam honor Jan..faktycznie program czyści jak autoamt.

Do góry