F-Secure Antivirus 2013 za darmo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Stronę z promocją już zdjęli, ale można pobrać z drugiego linka.

A

Anonymous

vonz napisał:
Kaiser znalazł sposób na stukanie postów :hippie

Tak jak i Ty.

@Oxygen po prostu dziwi mnie to, że sam antywirus F-Secure zajmuje więcej niż niektóre cały pakiety zabezpieczające :szydera

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Kaiser napisał:
vonz napisał:
Kaiser znalazł sposób na stukanie postów :hippie

Tak jak i Ty.

@Oxygen po prostu dziwi mnie to, że sam antywirus F-Secure zajmuje więcej niż niektóre cały pakiety zabezpieczające :szydera

Bazy Bitdefendera są faktycznie wielgachne, ale warto. F Secure to mocna obrona.

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zainstalowałem ten program i po kilku minutach wyświetla komunikat " Komputer nie jest chroniony - awaria ochrony przed wirusami i oprogramowaniem szpiegującym ".

Co może być nie tak?

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
@pavlovsky
A restart kompa nie wystarczy?

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Po restarcie program działa poprawnie ok 5 minut, potem znów jest to samo.

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5229
Program o świetnej wykrywalności, ale jego aktualizacje to tragedia. Jak się ma internet mobilny z limitem GB, nie polecam. Na starcie oprócz ściągnięcia ponad 100 MB samego antywirusa, dobiera jeszcze przeszło 500 MB danych. Z programu robi sie kloc, a jego "odczuwalność" też wyraznie wzrasta, Mam wrażenie że ze 2,3 lata temu, nie tylko był leżejszy w aktualizcje, ale i nie tak pazerny na zasoby. Potrafi tez przymulić internet. Dziękuję za promocję, ale f-secure mnie niemiło rozczarował.

hosekable

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
zainstalowałem bez problemów ,nie obciąża systemu,jak na razie nie stwarza problemów a co do skuteczności to zobaczymy wieżę testom a czas je zweryfikuje jak na razie to polecam :ok

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja bym chętnie go zostawił, jak ktoś mi pomoże w rozwiązaniu problemu :)

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Korzystam z F-Secure IS 2013 od maja br..W sobotę ,tj. 24.08.2013,w związku z planowaną reinstalacją systemu (format dysku) odinstalowałem full version i z ciekawości ( chcąć poznać rożnicę pomiędzy AV , a IS ) zainstalowałem ten promocyjny AV.I....o dziwo wskoczyło 365 dni trialu owego antywirusa.Po formacie i instalacji zainstalowałem ów promocyjny soft ponownie.Znowóż 365 dni trial.Jest wtorek 27.08.2013.I mam -ważny do 24.08.2014. Czyli promocja widać działa w dalszym ciągu. Ale proszę jeszcze sprawdzić. :gwizdek

PS.To tak na marginesie dla zainteresowanych lub pozostających bez "guar'du" :dziwak .F-Secure po kilku moich próbach, najlepiej instalować na "goły" system ( bez aktualizacji systemu i service paków ). Po instalacji nie restartować komp tylko z prawo kliku ,najeżdżając ikonkę F-SECURE w zasobniku otworzyć : otwórz typowe ustawienia ,patrzeć na aktualizację i cierpliwie poczekać na finish pobranych uaktualnień.I wszystko będzie very good. :yahoo Soft wart uwagi.To naprawdę górna półka.

Bull_85

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
F-Secure Anti-Virus 2014 za darmo

Program F-Secure Anti-Virus oferuje ochronę w czasie rzeczywistym przed wirusami, oprogramowaniem szpiegującym, zainfekowanymi załącznikami wiadomości e-mail i innymi formami złośliwego oprogramowania. Automatyczne aktualizacje i błyskawiczne reakcje na nowe zagrożenia gwarantują najszybszą ochronę, a funkcja DeepGuard 5 Exploit Protection zwiększa poziom zabezpieczeń.
Program F-Secure Anti-Virus to rozwiązanie zabezpieczeń, które przy użyciu zaawansowanej technologii opartej na chmurze, chroni przed istniejącymi zagrożeniami internetowymi, skutecznie reagując na nowe niebezpieczeństwa. Łatwy do zainstalowania i nie obniża wydajności komputera. Program F-Secure Anti-Virus zapewnia skuteczną ochronę.

1. Pobierz F-Secure Anti-Virus 2014 (1,1 MB, już ustawień) - specjalny rozkład promocji. Obsługiwane systemy operacyjne: Windows: 8,1 / 8/7 / Vista / XP 32 | 64-bit

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

2. Zainstaluj program antywirusowy i korzystać z wersji testowej na 1 rok za darmo.

Do góry