ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus za darmo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Wklepywałem bo mnie to nurtowało, skoro wpisuję poprawnie kod czemu po rusku wyskakuje że zły ? jak pisałem wcześniej sprawdzałem na kilku różnych mailach więc koszmail też jest zbędny z tym , że nie o email tu chodziło bo komunikat jasno mówi że problem stanowi kod a innej przeglądarki nawet nie musiałbym instalować , mam kilka w wersji portable.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Na lisie tez miałem info że zły kod ( mam różne wtyczki i lis porządnie zmodyfikowany ) , na czystej operze klucz przychodzi na wszystkie śmieciowe konta...wina ewidentnie leży po stronie mojego lisa i ustawień ale nie zdarza to się często wiec zostaje

A

Anonymous

remool napisał:
....poprostu nie jestem początkującym użytkownikiem wręcz można powiedzieć że starym koniem i do tego informatykiem więc umiem przepisać kod, nie wiem bo aż tak nie wnikałem , może to wina którejś z wtyczek do mojego Firefoxa,fakt faktem, że wpisywałem ten cholerny kod kilkanaście razy z różnymi adresami mailowymi od o2, przez gmail,outlook.com kończąc na india.com i za każdym razem pokazuje się znajomy komunikat , który tu wkleiłem
Lepiej byłoby gdybyś się nie przyznawał
Bogu dzięki że o swój kompek dbam sam a nie oddaję go w ręce informatyków :yhy
Ja nie jestem informatykiem tylko "zwykłym" (bystrym :) ) użytkownikiem i gdy np wpisywanie kodu captcha na lisie mi nie działa ( w tym przypadku tak mam ) instaluje operę w piasku i dostaje klucz na koszmajla w 15 sekund :mistrzunio ...ale ja się nie znam....nie jestem informatykiem :szydera ( bez urazy :) )
Legionisto-saper1972 to jest jednak Gość,swego czasu tworzył najlepsze przeróbki XP-eka w cyberprzestrzeni :yes master :ok

Do góry