ESET NOD32 Smart Security za darmo

kptiger128

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Eset smart secuirty 6 na 3 miesiące na 3 PC

Wystarczy że wejdziesz na profil eseta rosyjskiego na facebooku i go polubisz

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
dodasz aplikacje i klikniesz w ostatnią zakładke żółtą tam podasz imię i nazwisko i email przyjdzie ci na email klucz który aktywujesz w podanym linku podajesz tam potrzebne dane 1 klucz który ci przyszedł potem imie i nazwisko to samo co wcześniej użyłeś po czym pokaże ci się strona z loginem i hasłem a także dostaniesz wiadomość na email.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
Re: Eset smart secuirty 6 na 3 miesiące na 3 PC

Było już wczoraj, używać wyszukiwarki.

kptiger128

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nie zobaczyłem że ta promocja była już wrzucona sory oxygen

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Coś nie za bardzo. Chcą, żeby im jakąś pracę przesłać i czekać na potwierdzenie administratora w ciągu 24 godzin. Naciągacze

serenity15

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
grummer napisał:
Coś nie za bardzo. Chcą, żeby im jakąś pracę przesłać i czekać na potwierdzenie administratora w ciągu 24 godzin. Naciągacze
poducz sie rosyjskiego bo ja wyrobiłem klucze i niczego nie chcą. Trzeba tylko je aktywować później na stronie aby dostać nazwę użytkownika i hasło

Avos

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
serenity15 napisał:
grummer napisał:
poducz sie rosyjskiego bo ja wyrobiłem klucze i niczego nie chcą. Trzeba tylko je aktywować później na stronie aby dostać nazwę użytkownika i hasło
Potwierdzam obyło się bez problemów.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Probuje na nowo i wyskakuje mi taki komunikat:

Ошибка! Ошибка. Для получения бонуса вы должны принять участие в конкурсе. Загрузите вашу работу в галерею и дождитесь ее одобрения модератором в течение 24 часов.

W tlumaczeniu:

Błąd! Błąd. Aby otrzymać bonus musisz wziąć udział w konkursie. Prześlij swoje prace do galerii i poczekać do czasu zatwierdzenia przez moderatora w ciągu 24 godzin.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
potwierdzam ostatni wpis, taki tekst sie pojawia. Moze wczesniej wysylali wprost, teraz jest cos za cos :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Potwierdzam. Szkoda, bo wlasnie szukam Eseta, no ale jak nie znajde zostaje jeszcze Avast 8, ktory wypada teraz calkiem niezle.

Do góry