dziwią mnie trochę te wasze prośby o klucze, toć rejestracja działa i można sobie samemu zdobyć.Licencja przychodzi po kilku sekundach do jasnej ciasnej.
dziwią mnie trochę te wasze prośby o klucze, toć rejestracja działa i można sobie samemu zdobyć.Licencja przychodzi po kilku sekundach do jasnej ciasnej.
Od tego momentu każdy post z prośbą o kluczyk do ESETA będzie usuwany! Proszę wypełniać formularz na stronie podanej w pierwszym poście i w ten sposób zdobywać kluczyki. Promocja nadal Trwa! Więc do dzieła
Tutaj macie działające hiszpańskie proxy, sam z niego korzystałem więc jest sprawdzone. Przynajmniej będziecie spokojni, że nie zablokują wam kluczyka:
Z tym blokowaniem kluczyka to różnie może być, wcześniej kto pisał że blokowali ( poprzednie promocje), więc i teraz też mogą ale nie muszą.Można też na przykład pierwszą aktywację wykonać z Hiszpańskiego proxy czyli instalujemy eseta, w programie sposób łączenia (czy jak to tam jest ) wybrać serwer proxy i wklepać tam te dane które Ponury Rumcajs podał, i dopiero wtedy aktywować licencję.Jak już się aktywuje to wyłączacie to proxy w esecie i używacie spokojnie Eseta bez obawy że lickę blokną.
Kurcze, zostałem wprowadzony przez pewną stronę www w błąd.
Gdy sprawdziłem tamten wcześniejszy serwer po IP, to okazało się, że to Nigeria a na stronce pisało, że Hiszpania...
Ale już się poprawiam, mam nowy i działający tym razem hiszpański serwer:
@Ponury Rumcajs
Po co podajesz nie aktywne proxy?Chyba widzisz, że od wielu godzin jest off?
NOD na 6-m-cy to jest to na co czekałem.Wreszcie mogę pozbyć Bitdefendera (Internet security 2012) z którym toczyłem nierówne walki o zachowanie niektórych, malutkich plików na dysku.
THX Oxy!
ps:
Wziąłem przez polskie IP, bo nie udało mi się złowić działającej, hiszpańskiej bramki.Ma ktoś?
Szybki, w tym pierwszym zostałem wprowadzony w błąd przez pewną stronkę ale drugi podany przeze mnie serwer teraz (dosłownie przed chwileczką specjalnie sprawdziłem) u mnie działa... Nie jest może jakieś błyskawiczny ale łączy i wykrywa hiszpańskie proxy więc nie wiem o co Ci chodzi...
A zresztą tutaj macie kilka hiszpańskich serwerów (wśród nich ten, który twierdzisz, że jest nieaktywny):
@Ponury Rumcajs
Twoja bramka powala mi wejść na stronę promocji ( po długim oczekiwaniu) , ale nie pozwala zarejestrować danych w celu uzyskania klucza. W tym sensie jest nieaktywna.
Pzdr.
A.
Uh! Pobranie licencji przez hiszpańską bramkę, aktywowanie NOD-a w polskiej wersji językowej zakończone pełnym sukcesem.Całość ma być sprawna do 3.12.2012.Wszystko działa.Aktualizacje się pobierają
Thx.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.