Emsisoft Mamutu 3 za darmo

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
dziwna sprawa, mam podobny problem

Edit: teraz otrzymałem informacje, że promocja jest not avallable na moim terytorium. Trzeba się logować przez proxy?

Edit2: giveaway.downloadcrew.com Reply:
Promo has simply run out of codes - we're waiting for more from Emsisoft. The promos only run until a) the offer ends or b) it runs out of codes.
Nic, czyli trzeba poczekać, może później jeszcze uda się zdobyć licke.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46220
Miasto
Gdzieś w Polsce
po zalogowaniu pojawia się:
n3NPa.png
:(

A

Anonymous

przemeq napisał:
marsellus napisał:
senior38 napisał:
Czy może on współpracować z Emsisoft Anti-Malware. ??
EAM ma już w sobie mamutu :dziwak więc jest nie potrzebny. Chyba że używasz EAM jako skanera (free) wtedy możesz instalnąć mamuta :sarkazm
Bez względu czy na kompie jest już wersja EAM pełna czy skaner-free 'Mamut' nie zainstaluje się. :(
Grzecznie prosi o odinstalowanie EAM.
Pozrdawiam
No i tak zrób (jeśli masz free), odinstaluj potem zainstaluj mamutu, a na końcu zainstaluj EAM :wariat
Chociaż to też może nie zadziałać :scratch

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dziś mam chyba zły dzień - nie mogę pobrać nic mi nie wychodzi - idę ochłonąć :piorun

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miałbym takie pytanko odnośnie Mamuta 3 . Używam Pande Cloud Pro - ale nie długo kończy się licka .Panda w wersji free nie ma blokera behawioralnego (a ni razu nie był wzywany do tablicy od ok 1.5 roku ) i paru innych opcji.Teraz się zastanawiam nad tym czy Panda Cloud free + Mamut to będzie dobry duet ,czy może (aktualnie to u mnie rezyduje) Panda Cloud + Zemana będą się dobrze uzupełniać <- choć o tym sofcie mogę powiedzieć ,że u on tylko sobie jest - tak naprawdę nie ma co robić .Jest lekko ,czy Mamut też jest lekki, i też się tak czepia Bogu ducha winnym aplikacjom ? Panda Cloud zostaje , Mamut czy Zemana ?

@remool jak coś to mogę odstąpić kluczyk.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30858
Miasto
Trololololo
Na pandę Cloud Pro jest praktycznie wieczna promocja

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, więc z licencją to nie problem.Zresztą zawsze możesz zapytać na forum czy nie ma ktoś do odstąpienia takiej licki a zapewne userzy mają.Mamutu podobnie jak Zemana będzie się pytał, ale chyba troszkę mniej bo z tego co wiem on ma dzienne updejty białych list, a i jest lekki.

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
remool, jeżeli w dalszej części dnia pech nadal cię nie opuści, to daj znać. :)

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
@ OXYGEN THIEF ,właśnie powoli kończy się fejsowy kluczyk :) Przedtem jechałem na free ,potem klucz na Pro na rok ,i przyzwyczaiłem się bardzo do Pandy .
Zresztą zawsze możesz zapytać na forum czy nie ma ktoś do odstąpienia takiej licki a zapewne userzy mają
Tak trzeba będzie zrobić.
ale chyba troszkę mniej bo z tego co wiem on ma dzienne updejty białych list, a i jest lekki.
O właśnie o to mi chodziło i to jest pocieszające.Zemana zanim skończy pytać ,to trochę mija,a po updejcie jakiegoś softu i tak znowu pyta - co jest trochę denerwujące .
Dzięki.

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
wszystko działczy, dostali już nową paczuszkę kluczy i dają : ) program niezły, nie zamula mi kompa

Do góry