Emsisoft Anti-Malware 8/9 za darmo ( na 6 miesięcy )

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Wpisuje juz 10 raz hasla wymyslone, skopiowane, po polsku, angielsku, rosyjsku, maile tymczasowe, wlasne i ....j nic z tego, nie dziala, co wy tam wpisywaliscie by dostac ten klucz? . Dajcie screena i/lub klucz.

A

Anonymous

Nie działa, bo pisze: Ошибка. Попробуйте позже. Jest błąd, proszę spróbować później.

A

Anonymous

programexe napisał:
Wpisuje juz 10 raz hasla wymyslone, skopiowane, po polsku, angielsku, rosyjsku, maile tymczasowe, wlasne i ....j nic z tego, nie dziala, co wy tam wpisywaliscie by dostac ten klucz? . Dajcie screena i/lub klucz.
Ja podałem pocztę z yandexa i byle jakie hasło i kluczyk jest :szydera

LechP

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
75
No niestety ja też próbuję i nic nie wychodzi.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Ja zrobiłem tak jak za chwilę podam niżej. Niektóre rzeczy które tam podam możliwe, że nie miały wpływu na udane uzyskanie klucza lecz już mniejsza z tym, może akurat dzięki temu się udało :)

1. Wyczyściłem wszystkie ciasteczka w przeglądarce jakie dostałem w prezencie od Emsisoft.

2. Doradzam wyłączyć adblocka oraz jakieś wtyczki antyszpiegujące (np DoNotTrackMe) jeśli ktoś ma.

3. Szukamy strony z NOWYMI, jak najnowszymi darmowymi serwerami proxy. Emsisoft blokuje te serwery, jeśli jedna osoba skorzystała z jednego serweru proxy, to kolejna prawdopodobnie nie uzyska klucza z tego samego IP.
To właśnie może być przyczyna Waszych niepowodzeń.
Ja korzystałem ze strony:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
...użyłęm dokładnie drugiego adresu z tej strony czyli "94.228.205.2" na porcie 8080.
Wpisuje się to tak w ustawieniach przeglądarki, zastosowuje zmiany i już.

71467192736866260021.jpg

Otwieramy sobie w jakąś stronę i sprawdzamy czy połączenie działa. Jeśli działa ale wolno, to jest ok, trudno... Czekanie to niestety cena którą trzeba zapłacić za korzystanie z darmowych serwerów proxy.
Jeśli połączenie nie działa, to jedziemy z kolejnym serwerem i sprawdzamy czy działa.

4. Jeśli połączenie sieciowe działa, to sprawdzamy jak jesteśmy widziani w sieci wchodząc na stronę:

gdzie zawsze możemy sprawdzić naszą geolokalizację.
Ja z tego wyżej użytego adresu serwera proxy byłem wykrywany tak jakbym był w Moskwie.

5. Wchodzimy na promocyjną stronę, którą podał nam longinus (dziękujemy :) )

6. Wypełniamy wszystkie pola. Ja do rejestracji użyłem kiedyś tam wcześniej przy okazji innej rosyjskiej promocji maila i teraz znów się przydał :)

Możecie próbować z innymi, które nie sugerują pochodzenia innego niż rosyjskie, (czyli nie np xxxxxxx@onetpoczta.pl).

7. Po udanej rejestracji wyświetli Wam się strona:

32239797587556045435.jpg

Wtedy sprawdzacie maila użytego w promocji ale JESZCZE NIE ZMIENIACIE USTAWIEŃ POŁĄCZEŃ SIECIOWYCH i dalej łączycie się przez serwer proxy RU.
W skrzynce powinniście mieć maila z licencją.

8. Ważną rzeczą jest potwierdzenie założenia konta Emsisoft. Możemy to zrobić klikając w mailu na odnośnik pod tekstem:

ВАЖНО: Активация!
Пожалуйста, перейдите по следующей ссылке для активации учетной записи:

...co znaczy:

"WAŻNE: Aktywacja!
Proszę kliknąć na poniższy link, aby aktywować konto:"
Po kliknięciu w aktywacyjny link zostaniemy przeniesieni na stronę:

72683961803635275505.jpg

a nasze konto zostanie aktywowane :)
Od tego czasu mamy 3 miesiące na aktywowanie klucza.

Teraz możemy pozamykać niepotrzebne strony i przywrócić nasze połączenie sieciowe z rosyjskiego proxy na to, z którego korzystamy na co dzień :)

Tak to wyglądało u mnie. Mam nadzieję, że jakoś pomogłem. Promocja działa, skorzystałem z niej niedawno :)
longinus, dziękuję za info o promocji :hi :ok

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
No i gitara, zrobiłem jak wyżej i jest gotowy klucz. Trza robić tak jak pisze Rumcajs to będzie działać, proxy włączyć dla wszystkich pól, a poczta chyba najlepiej Yandex. Login i hasło jakiekolwiek aby mniej więcej po ichniemu po tym klik na link w mailu w poczcie i gotowe.
Dzięki.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie wiem po co kombinować, ale mnie kluczyk doszedł na polski adres i został aktywowany. Dodatkowo można przeprowadzić upgrade po dodaniu klucza do konta wtedy Emsisoft Internet Security na 3 lata cena wynosi 135,58 zł. Cena rewelacja!

Czy ktoś może to jeszcze potwierdzić czy tylko ja mam takie "szczęście"?

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Kluczyk zdobyty zgodnie z instrukcją Ponurego Rumcajsa :)
dzięki

Do góry