Nie odczuwam dzisiaj żadnego dyskomfortu psychicznego...wręcz przeciwnie czuje się cool.Szczególnie po konsumpcji dwóch dużych : Cheese & Bacon Burgerów .
ja coś od rana doła podłapałem, nawet miałem nie jechać do roboty i sobie takie małe ferie zrobić, no ale skoro już się obudziłem to pojechałem, potem mimo pogody jakoś strasznie źle nie było dopóki nie wróciłem do domu gdzie czekało na mnie wezwanie do skarbówki w celu złożenia wyjaśnień odnośnie dochodów za rok 2011 uzyskanych za granicą :k......
tak się teraz zdołowałem, że nawet na trening nie poszedłem i właśnie zjadłem Snickersa oglądając Naszą "kadrę"
takie tam streszczenie większej części tego blu mandeja
wniosek hmm na pewno jeden z gorszych dni, a po wizycie w US ocenię czy najgorszy
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.