Grunt to odzyskać całość, program się sprawdził, 100% rekomendacji.31112 plików w 911 folderach, 80% już odzyskałem, reszta czyli 20% też pewnie się odzyska tylko wręcz masakryczne jest to klikanie na każdy folder w bezpłatnej wersji DMDE.
Grunt to odzyskać całość, program się sprawdził, 100% rekomendacji.31112 plików w 911 folderach, 80% już odzyskałem, reszta czyli 20% też pewnie się odzyska tylko wręcz masakryczne jest to klikanie na każdy folder w bezpłatnej wersji DMDE.
Zawsze można kupićtylko wręcz masakryczne jest to klikanie na każdy folder w bezpłatnej wersji DMDE.
@Emmers ten program też nie dał rady odzyskać partycji, podobnie jak inne których próbowałem a próbowałem wszystkimi ogólnie dostępnymi.Poświęciłem trochęNaprawiałem podobny problem przez Internet (TeamViewer) i udało mi się odzyskać całą partycję wykorzystując program: AOMEI Partition Assistant 8.2. Partycja nie była widoczna i czytelna z poziomu eksploratora Windows ale w programie AOMEI Partition Assistant 8.2 była widoczna. Wystarczyło wybrać opcję: Zaawansowane/Sprawdzanie partycji/Sprawdź partycję i napraw błędy.