Narzędzia Driver Genius Professional 12 za darmo

lucas_13579

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Sam próbowałem kilka programów do aktualizacji sterowników. Jeżeli masz różne wynik to sprawdź nazwy sterowników, numery ser. i daty wydania - każdy z tych programów to umożliwia. DGP był moim pierwszym programem tego typu i jakoś tak już zadomowił sie u mnie na dobre.

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Więc tak:
Driver Booster widzi że wszystkie stery są najnowsze,więc odpalam SlimDrivers i aktualizuję.Restart i też widzi wszystkie jako zaktualizowane więc odpalam Driver Genius 12 w tym programie jak na razie wszystko po staremu czyli jakby poprzedni program nic nie zaktualizował więc aktualizuję.Po restarcie wszystko jest najnowsze ale nie odpuszczam i instaluję DG 14 i ten jeszcze widzi dwie aktualizacje których nie było w DG12.
Wygląda na to że tylko po Driver Genius 14 inne programy nic nie znajdą.

Dobra przywracam system z kopii żeby pozbyć się tego bałaganu;)

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo proszę o poradę jak sobię to spolszczenie podane przez Elvisa wczytać bo mimo pobrania i wypakowania go w folderze "languages" nie mam go.

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Przeskanowałem komputer AdwClinerem i wybrał driver geniusa 12 do usunięcia.
Co o tym myśleć? też tak macie?
cd9e0d78e463609fgen.jpg
97de809621aa69f9gen.jpg

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
jak to mówią false positive zapewne

irfan19

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11098
Hey mate, Do you have Installer of this (v 12) .MT Provided dl link not working ...
Otherwise i have to search my ancient hdd, lengthy process ;)

irfan19

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11098
Eventually its working! & Thanks Ircus for your link:)

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Nie jest to najnowsza promocja....2008 rok... pierwszy post tego tematu tez podaje link do tej " nieśmiertelnej" promocji.

Oprócz tego dorzucę swoje pięć groszy do wcześniejszej dyskusji... który program lepszy, który wyszuka więcej sterowników, itd
Każdy jest dobry jeśli uczciwie podaje numery wersji i daty sterowników. Spotkałem się z przypadkami przypisywania nowszych dat, podawaniem innych numerów wersji, jeden podaje tylko podpisane sterownik, drugi wszystkie...
W sumie sprowadza się to do przekonania potencjalnego nabywcy programu, że "nasz" jest najlepszy.... może wtedy kupi licencję i parę groszy wpadnie.
Ja stosuję się do rady... "nic na siłę nie ulepszaj, nowsze nie zawsze znaczy lepsze"... doradził mi to znajomy informatyk (byłem wtedy w "fazie aktualizowania wszystkiego za wszelką cenę")... teraz to na bieżąco tylko sterowniki graficzne aktualizuję.

Do góry