Narzędzia Driver Genius Professional 12 za darmo

A

Anonymous

Za darmo Driver Genius Professional 12.0.
DFb8X6W.jpg

Driver Genius Professional Edition 12 to program do zarządzania sterownikami w systemie Windows. Z jego pomocą możemy aktualizować i odinstalowywać sterowniki, a także tworzyć ich kopie zapasowe. Driver Genius wyszukuje dokładnie wszystkie sterowniki do każdego podzespołu zamontowanego w komputerze, w tym między innymi do płyty głównej, karty sieciowej, graficzne i muzycznej, kontrolerów IDE, ATA, SATA, a nawet do innych urządzeń systemowych i wskazujących. Program gromadzi informacje o sterownikach i tworzy kopie zapasowe, którą możemy przywrócić po zmianie systemu operacyjnego. Driver Genius skanuje całą zawartość dysku twardego i wyświetla listę z wadliwymi i przestarzałymi sterownikami, z której użytkownicy mogą dokładnie odczytać najważniejsze informacje odnośnie wersji sterowników, a także pobrać je automatycznie z poziomu samego programu.

Driver Genius Professional Edition 12 oferuje pełne wsparcie dla systemów Windows 8 i Windows Server 2012 zarówno dla architektury 32-, jak i 64-bitowej. Wśród nowości jakie wprowadzono w najnowszej wersji programu warto wspomnieć o nowym menadżerze pobierania sterowników oraz pojawieniu się monitora temperatury takich podzespołów jak procesor, karta graficzna czy dysk twardy. Poza tym producent poprawił wydajność działania aplikacji. Driver Genius 12 wykorzystuje teraz do 60% mniej pamięci RAM, a szybkość wyszukiwania sterowników znacząco wzrosła i jest dokładniejsza.

Źródło: dobreprogramy.pl
Link do instalki:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Rejestracja programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Przyda sie ..po instalacji win 8 z plyty jest wiecej problemow . thx

maxell

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Wersja 12 wyszukuje u mnie 6 sterowników ale nie pobiera żadnego (failed)
Sprawdziłem wersję 14 i ta już widzi 8 Starych sterowników czy pobiera nie wiem bo trial tylko wyszukuje.

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Na Windows 8.1 64 bit wersja 12 po zaktualizowaniu bazy danych działa poprawnie - wyszukała kilkanaście sterowników, ich instalacja odbyła się bezproblemowo.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Do Driver Booster to się nie umywa, wiecznie jest tu jakaś ściema z tym promo

A

Anonymous

daniel napisał:
Do Driver Booster to się nie umywa...
Po pierwsze, program Driver Genius Professional 12 nie jest najnowszą wersją, więc na pewno nie spełni wszystkich Twoich oczekiwań. Po drugie, podany przez Ciebie Driver Booster tak jak inne programy firmy IObit działają na użytkowników raczej jak placebo. Powiem więcej, produkty IObit pomagają jak bandaż umarłemu. Reklama jest potęgą i basta. Jeśli twierdzisz, że Driver Genius nie umywa się do Driver Booster... korzystaj z tego ostatniego. :dziwak
daniel napisał:
... wiecznie jest tu jakaś ściema z tym promo.
Nie możesz zainstalować programu? Czy coś nie działa? :scratch W zasadzie o czym Ty mówisz! Tylko że to promo a raczej darmol - Driver Genius Professional 12 - wrzucony jest chyba po raz pierwszy. Jeśli temat o wersji 12 już istnieje, podaj do niego link.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
To że tobie nie pomagają nie znaczy że innym nie Panie profesorku :p i nie gadaj do mnie jak do gówniarza bo nim juz dawno nie jestem, problem z tym promo był zawsze taki, ze tak naprawde nie było nigdy wersji w pełni funkcjonalnej....czytaj mądralo nie była to wersja pro, czyli nie ściagała sterownikow od razu tylko bodajże z jakimś limitem czasowym, dokąłdnie juz nie pamietam.Driver Booster robi to do strzału i po sprawdzeniu u mnie przynajmniej rzadko sie myli.Pzdr

maxell

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Zainstalowałem jeszcze raz i teraz już pobiera stery.
Ale o co innego chodzi: w folderze Language jest język pl ale w opcjach nie mogę go ustawić są tylko Stany Zjednoczone coś można na to zaradzić.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13120
Miasto
Somewhere over the rainbow.
maxel napisał:
Zainstalowałem jeszcze raz i teraz już pobiera stery.
Ale o co innego chodzi: w folderze Language jest język pl ale w opcjach nie mogę go ustawić są tylko Stany Zjednoczone coś można na to zaradzić.

Musisz "polish your english" :england a tak poważnie to w folderze jest tylko angielski. Może masz jakieś pozostałości po starszej wersji.

maxell

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Fakt mogą być pozostałości ale czy zatem da się podmienić plik na PL?
Przywrócę sobie kopie do wczoraj to żadnych nie będzie bo wcześniej nie instalowałem.

Dało się spolszczyć.
Najnowsza wersja po aktualizacji to 12.0.0.1332

A

Anonymous

acar napisał:
giveawayday napisał:
daniel napisał:
Driver Booster robi to do strzału i po sprawdzeniu u mnie przynajmniej rzadko sie myli.
To że tobie pomaga, nie znaczy że innym tak Panie Mądraliński. Skąd ta wiedza, skoro nie wiesz, co taki program robi Ci w komputerze. Odczucia to za mało. Czy widzisz to w środku urządzenia... :szydera
:hi
chyba się zagalopowałeś ... bo w tym przypadku można wszystko sprawdzić
i akurat Driver Booster robi to 100/100 .. nie twierdząc przy tym, że inne tego nie robią.
W przypadku programów IObit nie wiem, czy można wszystko sprawdzić. Korzystałem z różnych ich produktów, ale nie działały tak jak należy. Najpierw Advanced SystemCare informował, że z automatu może usunąć kilkanaście tysięcy niepotrzebnych plików. Ciekawe jak on je rozróżniał? Jeśli twierdzisz, że jest to możliwe... :szydera Z kolei Driver Booster tak aktualizował, że skosił mi na przykład drivery audio, o innych już nie nie wspomnę. Powiedzmy, że zrobił to 100/100. :dziwak Jeśli twierdzisz, że można wszystko sprawdzić... zostawię to bez komentarza. :klawik.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze.
Z Driver Booster miał styczność jednorazową, odleciał,
ponieważ uważał wszystkie stery za aktualne,a tak nie było np. z Nvidią.
Co do Geniusa to uważam ,że jest :ok , polecam też inny program DriverMagican :)

Pozdrawiam

ps
każdy program zwolenników i przeciwników

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
I tutaj sie zgodze z @filozofem , ale ten D.Genius zle dobral mi sterowniki do wifi .

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Przed chwilą zainstalowałem Driver Genius.
Zaktualizował mi sterowniki, których nie widział IObit.

Do góry