Driver Easy Professional - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
debox.jpg

DriverEasy jest przydatnym i niezwykle skutecznym narzędziem przeznaczonym do aktualizacji sterowników w systemie Windows (XP/Vista/7/8/8.1 - 32/64 bit ).

Program po uruchomieniu skanuje komputer w poszukiwaniu urządzeń zamontowanych w naszym komputerze, a następnie wyświetla listę sterowników zainstalowanych w systemie. Poszczególne pozycje listy oznaczone są kolorem zielonym lub czerwonym, który oznaczać może, że dla danego urządzenia dostępna jest nowa wersja sterowników oraz że nie zostały one jeszcze w ogóle zainstalowane.

step1.jpg

step2.jpg

step3.jpg

step4.jpg

W kolejnym etapie DriverEasy pozwala użytkownikowi pobrać i zainstalować sterowniki dla wybranych urządzeń. Co istotne, program wykorzystywany może być bez problemu w przypadku kiedy nie dysponujemy żadnymi sterownikami i nie nie do końca wiemy jaki sprzęt znajduje się pod obudową naszego komputera. DriverEasy podczas pracy korzysta z własnej bazy, w której znajduje się ponad 100 tys. sterowników do takich komponentów jak chipsety płyt głównych, karty graficzne, karty dźwiękowe, monitory, skanery, drukarki, karty sieciowe, myszki, klawiatury itp.

DriverEasy w wersji płatnej dodatkowo wyposażony został w moduły pozwalające odinstalowywać, tworzyć kopie zapasowe oraz przywracać sterowniki podczas np. przeinstalowywania systemu lub eksperymentowania z różnymi ich wersjami. Nie posiada ona także ograniczenia transferu podczas pobierania sterowników.

Driver Easy – Best Driver Updater Software 2015

strona producenta i produktu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

opis programu ze strony :

dobreprogramy.pl

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością .A że wszystkim w ostatnim konkursie zabrakło szczęścia w losowaniu , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności
logo.jpg
mam do rozdania 10 sztuk licencji 1 rok .Tu bardzo dziękuje dla działu wsparcia technicznego firmy za dostarczenie licencji ponownie na konkurs .

Zasady konkursu :

1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Driver Easy Pro.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 24.03.2015 o godzinie 20 czasu Polskiego

Competition rules:

1. Write a meaningful comment why you want to win Driver Easy Pro.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 24.03.2015 at 8 PM time Polish

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i ja obdaruje zwycięzców kluczami na ten oto soft

start.gif

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Niestety czasem zdarza się, że brakuje jakiegoś sterownika i ten program z pewnością wtedy pomoże rozwiązać ten problem :) Dotyczy to głównie mojego laptopa i byłby to program w sam raz dla niego :)

Dzięki za konkurs :hi

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Preferuję raczej inne metody na pobranie i aktualizacje sterowników, może jednak i ten sposób okaże się pomocnym.
Programu nie znam więc nie będę pisał na temat jego działania. Natomiast programy te z którymi się zetknąłem dotychczas, nie przekonały mnie co do skuteczności ich działania.

Dziękuję Ofiarodawcom i Organizującemu. :england

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Program mógłbym wykorzystać w przypadku reinstalacji systemu i problemu z dobraniem sterowników. Zamiast ręcznie program Driver Easy Professional mógłby za mnie pobrać i zainstalować sterowniki dla wybranych urządzeń.
Dziękuję za konkurs!

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Fajny, pozyteczny program, spróbuję szczęscia :)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I want to re-use windows xp on my computer and with this app I can get the best driver update and the most stable, because browsing driver for windows xp according to the type of my computer needs a lot of time but with this app quite a few clicks I was able to get the driver appropriate, thank you very much for making this giveaway

Nicole

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Myślę, że czasami warto jest dać szansę jakiemuś programowi na swoim komputerze, o ile taki program może być pożytecznym. Ten program wlaśnie do takich należy.

Dlatego też i ja chętnie dopisuję się do powyższej listy zgłaszających się osób.

MyDreams

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
W tym losowaniu powinien wziąć udział mój kolega, bo ma ciągle problemy ze sterownikami i przychodzi do mnie albo dzwoni żeby przyjechać do niego i mu pomóc. Czasami nie mam już siły dla niego i mówię mu to wprost.
Dlatego wezmę i tu udział w tej loterii, żeby mieć spokój przynajmniej z nim. Jak wygram, to dam mu ten program w prezencie. Mam nadzieję, że wtedy już sobie poradzi.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
DriverEasy bardzo dobry program,próbowałem wersje darmową,ale skończyło sie na jednym sterowniku,program w wersji Pro jest tak skonstruowany że mogą z niego korzystać mniej doświadczeni użytkownicy,polecam wszystkim

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1png_wehxnnp.png
:hi Oto lista osób nagrodzonych w konkursie , co miały farta w losowaniu .Teraz czekam 24 h na potwierdzenie od was odbioru nagrody . A ja obdaruje was kluczami w imieniu producenta programu - Gratuluje wygranym :ok :friends :hura

Nagradzam dziś wszystkich dla 1 osoby oddaje swój klucz . By nie poczuła się pokrzywdzona że wszyscy wygrali a ona nie. Więc 11 nagrodzonych jest dziś - gratuluje wszystkim :dziękuję :hura

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Z podziękowaniem :dziękuję

Nicole

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję bardzo za program.
Niestety nie wiem jak potwierdzić jego odbiór.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Nicole napisał:
Dziękuję bardzo za program.
Niestety nie wiem jak potwierdzić jego odbiór.

Bardzo proste, napisz PW do sheriffa i po sprawie :)

Nicole

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Tak, wiem że na początku tak jest napisane. Nie wiem tylko jak wysłać "PW". :(

Do góry