??le już przy najprostszym mikro teście z niebezpiecznika wpuścił mi połowę.
??le już przy najprostszym mikro teście z niebezpiecznika wpuścił mi połowę.
, nie wybieraj produktów sugerując się tylko takimi testami, ten program chyba nie jest już aktualizowany (2011) według tego co podaje producent to ostatnia wersja (wydana w 2010).Przesłano 29 paź 2010
Programy zabezpieczające trzeba aktualizować, co do avg to nie pakiet ale sam av w sumie raczej jak każdy inny.Panda, panda lickę mam ale po 30 dniach testowych może dam, potestuj i jak ci przypadnie to zgłoś się.Zone alarm sprawdź, darmówek dobrych jest w miarę dużo.guma77 napisał:widze boss ze stary to pakiet , update pobiera , jak ktos ma wiedze wieksza to prosze o test![]()
program moge gzdzies upiac jak cos , masz mozel licke na ten panda ...
a co myslisz o avg antyvirus free ?
Webroot SecureAnywhere AntiVirus 2013 - to nowy program antywirusowy od firmy Webroot przeznaczony do ochrony komputerów z zainstalowanym systemem Windows.Program jest bardzo lekki ( zużywa zaledwie kilka MB ), skuteczny, szybki i prosty w obsłudze.Zapewnia kompleksową ochronę przed trojanami, wirusami, rootkiatami, robakami, keyloggerami i innym znanym jak i nieznanym złośliwym oprogramowaniem. Webroot SecureAnywhere AntiVirus 2013 może zostać zainstalowany obok innego programu antywirusowego, nie powodując przy tym żadnych konfliktów.
Kluczowe funkcje:
Antywirus
Antyspyware
Antyphishing czyli blokowanie podejrzanych stron które próbują wyłudzić dane (loginy, hasła itp.)
Zapora sieciowa (Firewall)
Ochrona tożsamości
Ochrona podczas korzystania z serwisów społecznościowych
I wiele więcej
Licencja jest na 6 miesięcy.