Diskeeper 11 Home i O&O DiskRecovery 6 za darmo

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
IMPORTANT: this offer is for readers of PC Pro magazine. It is not for the wider public nor for users coming in through proxy servers to appear as if they are from the UK! You will be rejected and your IP address banned.

Wygląda na to że wciąż blokują.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Za darmo O&O MediaRecovery 6

Witam !

Za darmo program O&O MediaRecovery 6

Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:)

O & O MediaRecovery jest przeznaczony do ratowania danych z dysków wymiennych, takich jak odtwarzacze MP3, aparaty cyfrowe, karty pamięci (np. SD, MMC, xD, a także innych), dyski twarde, oraz, oczywiście, urządzeń, takich jak Apple iPod.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
ilu sie udalo, poza Oxy? . Wybralem jakies zdawac by sie moglo rzadkie proxy na kolejnych stronach google ale nic z tego. Chyba sobie odpuszcze tego diskeepera.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
AdvOR
Configure AdvOR and get an UK IP

Click on Connect (the very left button on the bottom and wait till you are connected)
Click on the >> besides the New identity button
On Country: choose United Kingdom from the drop-down list
Highlight your IP with left-click and tick the very left Select button on the bottom
(please avoid using Node names that contain "tor", "anonym" or other obviously proxy-related names)

Set-up your browser

(In AdvOR click on Proxy and you will find Port and Address, enter these in your browser to make it use
this one directly as connection type)
:hippie
GN9ca.gif
L8ZLN.gif

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
oooo kurde OXY nie podejrzewałem Cie o używanie AdvOR`a :eek:

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Oxy, a mógłbyś napisać jak skonfigurowałeś ten program i przeglądarkę? Nie udaje mi się to za bardzo tym sposobem co napisałeś. Innymi też mi się nie udaje ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
Odpalasz soft, klikasz na connect, potem na new ID wybierasz United Kingdom i masz listę, szukasz prosiaka takiego w którym nie ma nazwy tor, anonym itp wklepujesz to w przeglądarkę i działa.Jak nie działa to klepiesz inne.Takich programów jest maaaaaaaaaaasa a ten to tylko przykład. :wariat .Jak już pisałem trzeba trochę posiedzieć nad tym, a i w sieci są takie prosiaki dostępne.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Od siebie dodam że dobrze skonfigurowany AdvOR z lisem portable daje b.duża anonimowość i prywatność w sieci :klawik.... i przydaje się nie tylko do wyhaczania promocji

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
to ja dodam również że z lewicy na dole macie taką małą tarczę, klikamy i wybieramy intercept program czy jakoś tak, potem wybieramy program (w tym przypadku przeglądarkę) i to proxy co wybierzecie w programie AdvOR będzie automatycznie ustawiane w programie który wybraliście, zaoszczędza to czasu na ręcznym klepaniu a przyda się na przykład do promocji gdzie pierwsza aktywacja klucza ma być z jakiegoś tam IP :D :jezor

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Pradziłem sobie inaczej, według poradnika help i mam skonfigurowanego firefoxa portable z tym programem. Ip zmieniam jednym kliknięciem i wreszcie działa. Super sprawa ;) Zobaczymy, czy dostanę chociaż jeden serial.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
I jak tam? Dostał ktoś kluczyk? Po ilu dniach Oxy otrzymałeś klucz?

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
D.U.P.A. z tym AdvORem. I tak dochodzą do tego i blokują szmaciarze. Już chyba z 10 kont mam, każde jeszcze sprawdzam, czy żadne nie ma nazwy anonim, tor itp. Maile na koszmail i gmail. Raczej pogodzę się, że kluczyka nie dostanę. A szkoda, bo diskeeper świetny program.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
no wiesz konto z mailem na PL to wiadomo że nie dostaniesz licki, skoro weryfikują ręcznie to logiczne jest że goglują IP.AdvOR to był tylko przykład który niepotrzebnie podałem ponieważ pewnie trochę osób go użyło i jeszcze z tego samego IP stukali.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Tak jest, ale sam napisałeś, że na koszmaila z UK IP dostałeś bez problemów. Mam jeszcze z 4 konta na gmailu. No chyba się zwrócę do przyjaciół w UK :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
ja tyż mieć tam konto założone na polski koszmail z UK IP i wszystko działa
trolololololo tu była mowa o niedziałających kontach.Te zarejestrowane na polskie skrzynki działają ale akurat z takiego konta bym nie cykał tego promo, choć widzę że i tu jakiś kluczyk jest.Najprościej napisać do kogoś z UK, w końcu tyle polaków tam wyjechało.

Do góry