DAEMON Tools Pro Standard tylko dziś Na GAOTD za Darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30043
Miasto
Trololololo
Sprawdz czy działa bo ktoś pisał że dalej wymaga seriala , jeśli rzeczywiście tak jest to podam ci ten Serial z GAOTD ;)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Nie da rady wpisać, bo jest już wpisany na stałe.
A nie chce się aktywować, bo okres aktywacji licencji wygasł.
Nic się nie poradzi.
Niestety część programów wymagających aktywacji tak ma ....

ooo wpisać się jednak da. czekam na pw i jednocześnie wysyłam ten co tam jest.

The license activation period has expired.

You are trying to activate stock license. Activation time period for this license has expired and the license cannot be activated on new systems. You need to buy software license to continue using this program. Click Buy Now link to begin purchase procedure.

To resolve this issue please contact: Disc Soft Ltd

P.S.
Po ustaleniach mniej jawnych wynika, że klucz się już nie nadaje :-(

A

Anonymous

dane aktywacyjne są zapisane na ich serwerze i mozna sobie go przeinstalować i aktywuje się bez problemu ale na nowym systemie ten klucz już nie zadziała

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Wiec jedynym sensownym rozwiązaniem dla tych, którzy mają ten program jeszcze zainstalowany jest obraz najlepiej całej partycji systemowej lub może zrobienie z niego Portable [o ile się da i o ile będzie działać]
Wiedziałem, że ten program jest dobrze zabezpieczony ale nie myślałem, że po ponownej instalce windowsa program będzie do wywalenia. Cóż, to w końcu biznesowe haki, na które się wszyscy nabieramy :)
Nie ma jednak programów niezastąpionych. Zależy do czego kto używał tej wersji Daemona, czy do emulacji, czy może raczej do edycji obrazów *.iso, nagrywania, tworzenia, edytowania obrazów... Jeśli jednak to drugie, to uważam, że UltraISO [na które jeszcze pewnie jest aktualna promocja] spisuje się o wiele lepiej. Jeśli program jednak ma służyć tylko lub przeważnie do emulacji napędów, to w zupełności wystarczy wersja free. Jest tez trzecia opcja: wiem, że są też osoby, które muszą mieć wszystko zawsze najnowsze, nawet wtedy gdy nie korzystają z funkcji dostępnej w nowszej wersji :) Cóż, żyjemy w wolnym kraju i każdy sobie może woleć to co chce, tylko czasem będzie musiał za to zapłacić :D

Nitrol

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Słuchajcie - muszę zrobić reinstalkę, a chcę jednocześnie zachować ten program.
Jakieś pomysły? Może wystarczy skopiować jakiś fragment rejestru?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30043
Miasto
Trololololo
dane aktywacyjne są zapisane na ich serwerze i mozna sobie go przeinstalować i aktywuje się bez problemu ale na nowym systemie ten klucz już nie zadziała

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
@ Ponury Rumcajs
szukam tej promocji na UltraISO, o której wspomniałeś, ale nie mogę trafić - może już po?

Do góry