Czy znasz Wrocław

Status
Zamknięty.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Chyba dziadek Cię molestował bo masz jakiś uraz psychiczny na tym punkcie. :scratch To ile mam lat też wiesz z logów od OXYego? :szydera
Straszyć tymi logami to możesz swoje koleżanki z gimnazjum a nie mnie lamusie. :szydera
Uważaj, żeby OXYego nie poprosiła Policja o udostępnienie Twoich logów antysemito i wtedy przestaniesz kozaczyć pajacyku.
Wyskocz mi tutaj jeszcze z jakąś kolejną pogróżką to zajmą się Tobą odpowiednie instytucje.

agnes1009

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
bizon raczej jesteś starszy niż wymarłe gatunki bo to co propagujejesz jest na poziomie mój ziomie POparańców.Pozdro.Personalne podjazdy w stylu wczesnego przedszkola.Wysil dwie komórki jeśli je masz hombre

EDIT:

Hornet to enigma.Zwróć się sie proszę do Karen Horney.Polecam Google.Ha ha ignu patrz Ginsberg.Taki amerykański poemat

A

Anonymous

Drodzy Panowie Hornet i Bizon,
już nie raz nie dwa zachowywaliście się tak jak teraz i widzę, że strasznie lubicie obrzucać się błotem i straszyć siebie nawzajem - jak dzieci w przedszkolu - lepiej byłoby abyście omijali się nawzajem i nie odzywali się do siebie bo do niczego to nie prowadzi, jeden chce pokazać drugiemu jak świetnie potrafi mu słownie dowalić, jeżeli chcecie się wykłócać to na PW proszę, bo forum nie jest odpowiednim miejscem do takich scen. Wstyd Panowie, WSTYD!

Temat zamykam i koniec przedstawienia

Status
Zamknięty.
Do góry