Czy znasz Wrocław

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Re: Adwentowe promocje 2012

Bizon-nie ma we Wrocku (podobno w nim mieszkasz :szydera) kryzysu ? To pochwal się z nazwy w której firmie tyrasz i ile wyciągasz miesięcznie skoro Ci tak dobrze :wariat
A może nazywasz się : Mateusz Morawiecki albo Zbigniew Jagiełło ?? Wtedy zwrócę honor :szef
BTW.Lepiej się zadawać z owadem niż,że śmierdzielem z prerii...Dziadku :szydera

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas

freester, miałem na myśli psychologiczny aspekt nakręcania kryzysu. Pewnie to przerabiałeś, że odmówiłeś sobie czegoś "bo kryzys, więc odkładam zakup na potem", o to mi chodziło.
U nas ten kryzys nie był taki odczuwalny bo ludzie normalnie kupowali to co akurat potrzebowali i mamy w miarę zdrowy system bankowy. Na świecie banki szastały na lewo i prawo kredytami każdemu kto chciał i w końcu to pękło, bo musiało pęknąć. Potem ta spirala zaczęła się rozkręcać i jest jak jest.
Mam nadzieję, że teraz się zrozumieliśmy. Wesołych Świąt, pozdrawiam.

Hornet, czy ja wnikam w to gdzie mieszkasz i ile masz siana na koncie? Nic mnie to nie interesuje, dla mnie możesz mieszkać i w Bel Air a i tak jesteś ciągle kmiotkiem. Czego się więc boisz dziewczynko? Spotkania na ulicy i dostania manta? Nie lękaj się, ja lubię dzieci, nic Ci nie grozi. :szydera
Poza tym to pierwszy zacząłeś do mnie podskakiwać koguciku, więc o co masz do mnie pretensje, że nie wychwalam Cię jaki to jesteś słodki misiaczek? :p
Nie do mnie jednego tu fikasz, bo uważasz się za posiadającego wszystkie rozumy a jesteś tylko zarozumiałym bubkiem.
Co do smrodów, to powąchaj swoje po wyjściu z toalety, upierdliwy, latający natręcie. :szydera

OXY, jak czyścisz forum to bądź uprzejmy robić to dokładnie, no chyba, że są tutaj równi i równiejsi. :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30003
Miasto
Trololololo

Bizon jak będziesz używał brzydkich słówek to będę usuwał i tyle.

A

Anonymous

Bizon napisał:

Hornet
czy ja wnikam w to gdzie mieszkasz i ile masz siana na koncie? Nic mnie to nie interesuje, dla mnie możesz mieszkać i w Bel Air a i tak jesteś ciągle kmiotkiem. Czego się więc boisz dziewczynko? Spotkania na ulicy i dostania manta? Nie lękaj się, ja lubię dzieci, nic Ci nie grozi. :szydera
Poza tym to pierwszy zacząłeś do mnie podskakiwać koguciku, więc o co masz do mnie pretensje, że nie wychwalam Cię jaki to jesteś słodki misiaczek?
Nie do mnie jednego tu fikasz, bo uważasz się za posiadającego wszystkie rozumy a jesteś tylko zarozumiałym bubkiem.
Co do smrodów, to powąchaj swoje po wyjściu z toalety, upierdliwy, latający natręcie.
Bizon-nie będziemy się licytować kto jest lepszy...dziewczynka czy stetryczały dziad :szydera chociaż wydaje mi się,że wybór jest prosty...
W tym wieku ( a podejrzewam,że przechodzisz właśnie : Andropauzę :klawik. ) powinieneś być bardziej konsekwentny...Mówisz,że : nie ma kryzysu...dla mnie sprawa jest prosta...żeby uwiarygodnić swoje rację piszesz tak :

Ja Bizon : jestem ordynatorem w tym i tym szpitalu,na tym i na tym oddziale...
albo:
Ja Bizon : jestem współwłaścicielem takiej a takiej kancelarii prawnej.

I wtedy : chapeau bas :hi

Reasumując : w temacie ekonomii masz guzik do powiedzenia,więc może lepiej będzie jak zamilkniesz "mieszkańcu" :szydera Wrocławia.
Co do ustawki dziadygo...to kto Cię z Dworca odbierze ?? Breslau to nie wieś...zginąłbyś :szydera
Ale...ponieważ trzeba mieć szacunek do wieku...to podaj TUTAJ miejsce i czas to możemy się spotkać...sprawdzisz się i zobaczysz czy coś jeszcze jesteś wart :szydera

A

Anonymous

"Fajny", "adwentowy" temat się zrobił... :D

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin

Do Adminów lub Moderatorów-warto by przenieść lub skasować posty nie związane z tematem bo się bałagan w temacie robi.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Hornet napisał:
...Reasumując : w temacie ekonomii masz guzik do powiedzenia,więc może lepiej będzie jak zamilkniesz "mieszkańcu" :szydera Wrocławia.
Co do ustawki dziadygo...to kto Cię z Dworca odbierze ?? Breslau to nie wieś...zginąłbyś :szydera
Ale...ponieważ trzeba mieć szacunek do wieku...to podaj TUTAJ miejsce i czas to możemy się spotkać...sprawdzisz się i zobaczysz czy coś jeszcze jesteś wart :szydera
To, że kilka lat temu przyjechałeś ze wsi po nauki do pięknego Wrocka nie upoważnia Cię do nazywania się prawdziwym wrocławianinem, bo będziesz zawsze tylko "mieszańcem Wrocławia", kundelku z prowincji.
To Twoje fikanie jaki to z Ciebie "wrocławiak" tylko mnie utwierdza, że jesteś około wrocławskim prowincjuszem, bo znam takich całą masę.
Ja Tobie niczego nie muszę udowadniać bo jesteś dla mnie tylko forumowym pajacem.
Co do ustawki to jak już zjedziesz po służbie do siebie na wieś to daj znać, umówimy się i w razie czego przyjadę do Ciebie do Smolca, Baranowic czy gdzie tam jeszcze kozy za młodu pasłeś i skrzyżujemy rękawice "wrocławski" koguciku. :szydera

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury

Widzę, że posty odbiegają stanowczo od tematu;) ale pomimo tego rysuje mi się uśmiech na twarzy

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234

Wcześniej pojawiały się narzekania na tegoroczny adwenciak.ale dzięki WAM Bizon i Hornet jest o wiele ciekawiej.

A

Anonymous

Bizon napisał:
Hornet napisał:
...Reasumując : w temacie ekonomii masz guzik do powiedzenia,więc może lepiej będzie jak zamilkniesz "mieszkańcu" :szydera Wrocławia.
To, że kilka lat temu przyjechałeś ze wsi po nauki do pięknego Wrocka nie upoważnia Cię do nazywania się prawdziwym wrocławianinem, bo będziesz zawsze tylko "mieszańcem Wrocławia", kundelku z prowincji.
To Twoje fikanie jaki to z Ciebie "wrocławiak" tylko mnie utwierdza, że jesteś około wrocławskim prowincjuszem, bo znam takich całą masę.
Ja Tobie niczego nie muszę udowadniać bo jesteś dla mnie tylko forumowym pajacem.
Co do ustawki to jak już zjedziesz po służbie do siebie na wieś to daj znać, umówimy się i w razie czego przyjadę do Ciebie do Smolca, Baranowic czy gdzie tam jeszcze kozy za młodu pasłeś i skrzyżujemy rękawice "wrocławski" koguciku. :szydera
Hahahahaha...ale z Ciebie Buc :szydera...ciągle się migasz od tematu :Breslau.Nie bój żaby...jak będziesz grzeczny i ładnie poprosisz to Ci mogę pokazać Miasto...w ramach akcji : Pomagamy starszym ludziom :)
Znasz : "całą masę prowincjuszy"...nie dziwota...nazjeżdżało się tej hołoty z podwrocławskich wsi,że nie ma gdzie zaparkować wozidełka w godzinach szczytu :eek: Tam u Was na prowincji nie ma nic do roboty ??
Przecież możecie pozakładać jakieś : Spółdzielnie czy hodowle trzody
Piszesz po służbie...to teraz już wiem skąd jesteś i komu służysz :wariat
"Przyjechanie ze wsi na nauki"-to jakieś Twoje wspomnienia czy próba samooceny ?...Bo ja wieś odwiedzałem kiedyś dwa razy do roku...ostatnio nie mam takiej możliwości :(
A co do ustawki Dziadku...starsi mają pierwszeństwo...staniesz z tabliczką na Głównym to Cię odbiorę :szydera Voilà :klawik.
BTW.Taki jesteś "Wrocławianin" ? To może zrobimy sobie tu mały Quiz ze znajomości miasta :szef ?

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7

WIELCE SZANOWNI PANOWIE !! !!
CO TO MA WSPÓLNEGO Z KALENDARZEM ADWENTOWYM ?? ??
Forma rozrywki?
Lepiej idżcie na :piwko

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Postuluję przywrócić temat do Adwentowych promocji ! bo tu coś przycichło. :k......

agnes1009

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
bizon.Lekki down czy kompleks małego kompensowany dużym miastem.A może znowu w życiu mi nie wyszło?Ciekawy przypadek braku wiedzy przy zastraszającej pewności siebie .Plus ta agresja.Pozdrowienia zwłaszca Hornet

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
agnes1009 napisał:
bizon.Lekki down czy kompleks małego kompensowany dużym miastem.A może znowu w życiu mi nie wyszło?Ciekawy przypadek braku wiedzy przy zastraszającej pewności siebie .Plus ta agresja.Pozdrowienia zwłaszca Hornet
Downa i "małego" to masz pewnie w swojej rodzinie skora taka oblatana jesteś w temacie.
Taka psycholożka z Ciebie, to zdiagnozuj Horneta. Chętnie posłucham eksperta.
Widzę, że kolejny omnibus się pojawił na forum, z zacięciem psychoanalityczno-muzykologiczno-urologicznym.
Pozdrawiam, Ciebie oczywiście.

A

Anonymous

Bizon napisał:
agnes1009 napisał:
Downa i "małego" to masz pewnie w swojej rodzinie skora taka oblatana jesteś w temacie.
Taka psycholożka z Ciebie, to zdiagnozuj Horneta. Chętnie posłucham eksperta.
Widzę, że kolejny omnibus się pojawił na forum, z zacięciem psychoanalityczno-muzykologiczno-urologicznym.
Pozdrawiam, Ciebie oczywiście.
Dziadzia daj sobie już spokój...naprawdę staram się wykazać wielką dozę empatii ale coraz bardziej mnie zdumiewasz...gdybyś jeszcze zaliczał się do grupy której tak nienawidzisz czyli : gimnazjalnej :klawik. to może byłyby jakieś rokowania na resocjalizację...ale w Twoim wieku to już chyba pomóc może tylko : modlitwa :papież .Macie tam kościół ?
I jeszcze obrażasz kobietę :facepalm Ogarnij się Dziadzia bo coraz częściej Cię puszcza... a to jest droga albo donikąd ,albo do : autodestrukcji :(
BTW.Skończ tą mantrę o Breslau...bo ładnie poproszę OXY-ego o upublicznienie Twoich logów...i wyjdziesz na kompletnego głupka...

BTW2.Napisz ładnie : Przepraszam-poniosło mnie i temat będę uważał za zakończony...w przeciwnym wypadku,zobowiązuję się pomóc Ci tutaj na Forum w inny sposób :)

Status
Zamknięty.
Do góry