Cybersafe Top Secret Ultimate - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
topsecret_en.png

CyberSafe Top Secret Ultimate jest potężnym program szyfrującym, który pozwala na szyfrowanie : całe dyski / partycje (oba dyski wewnętrzne i zewnętrzne, w tym flash USB), poszczególnych plików, przechowywanie w chmurze (np Dysku Google czy Dropbox), e-mail , etc.

Shot001pn_wxarwrp.png

SZYFROWANIE PLIKÓW I FOLDERÓW

CyberSafe daje możliwość szyfrowania plików i folderów zarówno dla podstawowego użytku osobistego i wymianę danych z innymi użytkownikami. Można zaszyfrować dane na trzy sposoby: za pomocą PKI, hasłem lub tworzenie samorozpakowujących zaszyfrowanych archiwów ZIP.

SZYFROWANIE DYSKU

CyberSafe mogą być skutecznie stosowane do ochrony poufnych danych dowolnym poziomie ważności. Program pozwala na szyfrowanie partycji dysku lokalnym oraz tworzenie wirtualnych zaszyfrowanych dysków (sejfy). Algorytm szyfrowania jest symetryczny oparte na klucz długości do 448 bitów.

SZYFROWANIE E-MAIL

CyberSafe zapewnia na podstawie certyfikatów szyfrowania poczty e-mail i daje możliwość ochrony korespondencji elektronicznej przy użyciu dowolnego klienta poczty - Outlook, Thunderbird, The Bat! i innych, jak również na iPhone i Androidy. W rezultacie, tylko osoba, czytanie wiadomości e-mail będzie odbiorca.

SZYFROWANIE FOLDERU SIECIOWEGO

CyberSafe mogą być wykorzystywane efektywnie ustawić przezroczyste szyfrowanie dla folderów sieciowych w środowisku korporacyjnym, gdzie istnieje potrzeba zapewnienia kilku pracowników firmy z jednoczesnym dostępem do tego samego folderu zaszyfrowanej, a także do ustawiania uprawnień dostępu do poufnych informacji z dowolnego poziomu czułości.

SZYFROWANIE CHMURA

Funkcja szyfrowania Chmura pozwala zabezpieczyć pliki na wszelkich zasobów w chmurze, takich jak Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, iCloud i innych, w tym zdolności przedsiębiorstw cloud szyfrowania w firmach i organizacjach.

UKRYWANIE PLIKÓW I FOLDERÓW

CyberSafe pozwala ukryć zarówno oddzielne foldery z plików i całych dysków logicznych z systemu operacyjnego i outsiderów. Ukryte elementy pozostają niewidoczne nawet po uruchomieniu komputera w trybie awaryjnym, a gdy jest oglądany przez program zdalnego zarządzania.

strona producenta, produktu i opisu :

http://cybersafesoft.com/

!! nie kodować linku !!

opis :

tłumacz Google

Konkurs

Wiem , że program cieszy się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności Cybersafe Top Secret Ultimate mam do rozdania 8 sztuk licencji na 1 pc każda .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być Cybersafe Top Secret Ultimate

2.Komentarz w języku ojczystym POLISH OR ENGLISH , nie w jednym zdaniu proszę :suuper :dziękuję

3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani na naszym forum

4.Zakończenie konkursu 25.02.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i ja obdaruje zwycięzców kluczami na ten oto soft Cybersafe Top Secret Ultimate

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Przyda mi się tak potężne narzędzie, które pozwoli zaszyfrować parę rzeczy szczególnie w chmurze ;)

Dzięki za konkurs :hi

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Całkiem dobry program do szyfrowania plików, ładny interfejs i prosty w obsłudze. Chciałbym go wybrać aby moje pliki nie wpadły w niepowołane ręce. Dzięki za kolejny konkurs

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Zdecyduję się na ten soft - dlatego że:
Dzieci często korzystają z mojego profilu - trzeba coś zaszyfrować żeby nie wyrzuciły z PC
Biorą laptopa do zabawy jak przyjdą koledzy - tym bardziej trzeba zaszyfrować
Czasami wyjeżdżam z laptopem - wypada zaszyfrować

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Jakby się miały zmarnować, to jeśli nie za późno, to jestem gotowa przyjąć. :dziwak
Dzięki! :dziękuję

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Też bym prosił o licencje, bo widzę, że jeszcze nie wszystkie rozdane - Zależy mi na bezpieczeństwie danych w sieci.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Może powtórzyć konkurs ;) ja też chętnie bym się załapał na program, widocznie przeoczyłem go ;). Dobry program szyfrujący jest potrzebny każdemu nawet jeśli tego jeszcze nie wie. Czuwanie nad stanem swojej prywatności w sieci powinna być priorytetem dla każdego z nas, dla mnie jest.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
gratuluje wygranym - osoby nagrodzone to :

PiotrN72
jj111184
RadoCMG
Falcon
tofana
juhuhu
alojzy

teraz czekam na potwierdzenie na pw 24 h

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
klucz w katalogu : C:\Użytkownicy\Publiczne\Dokumenty publiczne\cs\serial.key

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Nie do końca przetłumaczony sofcik - w ustawieniach niektóre zapisy po rosyjsku. Akurat moje pokolenie nie ma problemu z tym językiem lecz młodsi obawiam się że wolą angielski.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Dokładnie nie przetłumaczony soft do końca, co prawda coś tam pamiętam jeszcze ze szkoły podstawowej ale to stanowczo za mało. Komunikaty po rosyjsku, właściwie tylko główne menu jest zangielszczone to dla mnie za bardzo zamotana sprawa. Sporo opcji szyfrowania ogólnie lux sprawa, tylko ten rosyjski, ja pasuję.

Do góry