- Reakcje/Polubienia
- 355

CyberSafe Top Secret Ultimate jest potężnym program szyfrującym, który pozwala na szyfrowanie : całe dyski / partycje (oba dyski wewnętrzne i zewnętrzne, w tym flash USB), poszczególnych plików, przechowywanie w chmurze (np Dysku Google czy Dropbox), e-mail , etc.
![]()
SZYFROWANIE PLIKÓW I FOLDERÓW
CyberSafe daje możliwość szyfrowania plików i folderów zarówno dla podstawowego użytku osobistego i wymianę danych z innymi użytkownikami. Można zaszyfrować dane na trzy sposoby: za pomocą PKI, hasłem lub tworzenie samorozpakowujących zaszyfrowanych archiwów ZIP.
SZYFROWANIE DYSKU
CyberSafe mogą być skutecznie stosowane do ochrony poufnych danych dowolnym poziomie ważności. Program pozwala na szyfrowanie partycji dysku lokalnym oraz tworzenie wirtualnych zaszyfrowanych dysków (sejfy). Algorytm szyfrowania jest symetryczny oparte na klucz długości do 448 bitów.
SZYFROWANIE E-MAIL
CyberSafe zapewnia na podstawie certyfikatów szyfrowania poczty e-mail i daje możliwość ochrony korespondencji elektronicznej przy użyciu dowolnego klienta poczty - Outlook, Thunderbird, The Bat! i innych, jak również na iPhone i Androidy. W rezultacie, tylko osoba, czytanie wiadomości e-mail będzie odbiorca.
SZYFROWANIE FOLDERU SIECIOWEGO
CyberSafe mogą być wykorzystywane efektywnie ustawić przezroczyste szyfrowanie dla folderów sieciowych w środowisku korporacyjnym, gdzie istnieje potrzeba zapewnienia kilku pracowników firmy z jednoczesnym dostępem do tego samego folderu zaszyfrowanej, a także do ustawiania uprawnień dostępu do poufnych informacji z dowolnego poziomu czułości.
SZYFROWANIE CHMURA
Funkcja szyfrowania Chmura pozwala zabezpieczyć pliki na wszelkich zasobów w chmurze, takich jak Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, iCloud i innych, w tym zdolności przedsiębiorstw cloud szyfrowania w firmach i organizacjach.
UKRYWANIE PLIKÓW I FOLDERÓW
CyberSafe pozwala ukryć zarówno oddzielne foldery z plików i całych dysków logicznych z systemu operacyjnego i outsiderów. Ukryte elementy pozostają niewidoczne nawet po uruchomieniu komputera w trybie awaryjnym, a gdy jest oglądany przez program zdalnego zarządzania.
strona producenta, produktu i opisu :
http://cybersafesoft.com/
!! nie kodować linku !!
opis :
tłumacz Google
Konkurs
Wiem , że program cieszy się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności Cybersafe Top Secret Ultimate mam do rozdania 8 sztuk licencji na 1 pc każda .
Zasady bez zmian
1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być Cybersafe Top Secret Ultimate
2.Komentarz w języku ojczystym POLISH OR ENGLISH , nie w jednym zdaniu proszę

3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani na naszym forum
4.Zakończenie konkursu 25.02.2015 godz.22
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i ja obdaruje zwycięzców kluczami na ten oto soft Cybersafe Top Secret Ultimate