Konto mogę ci usunąć ale posty zostają, mogę też zmienić ci nick ja chcesz.Pamiętaj że to tylko forum internetowe i nie należy brać wszystkiego do siebie.Jeśli chodzi o przemądrzałość to od dawien dawna wiadomo że nasz wspaniały naród z tego słynie, szczególnie w tych czasach mlekiem i miodem płynących.
Pomyśl i napisz mi PW, zresztą takie sprawy to tylko na PW.
P.S - potrzeba tu moderatora bo ja nie mam serca do usuwania komentarzy.Jeśli macie jakieś propozycje, kto to proszę założyć temat.
Uwaga, każdy kolejny post nie na temat będzie usunięty ala
Kochani bez stresu i jeżeli szef Oxy twierdzi że jest okay i legalne to tak jest .
Pamiętajcie Szef ma zawsze rację i pilnuje tego bajzlu i jak coś to paluszkiem pogrozi i to co niestosowne usunie .
On ci jest za całość odpowiedzialny i my go słuchamy.
Ale czy na pewno to stare konto usunąłeś? Nie możesz już do niego wrócić?
Miałam podobną sytuację kilka miesięcy temu. Założyłam nowe konto, by aktywować klucz - nie mogłam tego zrobić na starym koncie. Po uruchomieniu programu miałam takie samo okienko, jak Ty na obrazku nr 2. Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że wystarczyło, iż zalogowałam się na stare konto i bez problemu mogłam nadal korzystać z promocyjnej subskrypcji premium na starym koncie.
Od jakiegoś czasu mają taką politykę, że jeśli ma się już subskrypcję premium (taką z promocji), nie można aktywować kolejnej promocyjnej subskrypcji.
stare usunięte definitywnie - jak się zaloguję to mam komunikat - brak abonamentu
Przeinstalowałem program utworzyłem konto i doopa - stare konto przywiązane do komputera !!
Nie wiem walne mejla do supportu chyba ale czy coś to da
Edit Zakręciłem się Poprzednio usunąłem tylko starą subskrypcję a nie całe konto :nea Teraz wywaliłem całe stare i mogę aktywować nowy roczek
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.