CyberGhost Special Edition za darmo

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65362
Dla tych ,którzy nie załapali się na promocję,a chcieliby mieć pełną wersję CyberGhosta pozostaje zakup Niezbędnika nr2/2013 za 9,90 zł.Jest tam płyta z tym właśnie programem.Konto Premium jest ważne po rejestracji na 1 rok.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
win98 napisał:
HrabiaDracula napisał:
Kluczyki nadal przychodzą. Polecam gmail i hotmail konta.

Próbowałem na oba konta i nic nie dostałem (czekam od 15.00), pomijam "koszmail" i podobne :(
Gdyby jeszcze się komuś chciało pozyskać jeden kluczyk "for me", oczywiście jak jeszcze wysyłają, to będę wdzięczny :yes master

PW

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
O masz ci los z tymi licencjami, myślałem ze wszystkim wyślą a nie ograniczone :(

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
tofana napisał:
win98 napisał:
HrabiaDracula napisał:
Kluczyki nadal przychodzą. Polecam gmail i hotmail konta.

Próbowałem na oba konta i nic nie dostałem (czekam od 15.00), pomijam "koszmail" i podobne :(
Gdyby jeszcze się komuś chciało pozyskać jeden kluczyk "for me", oczywiście jak jeszcze wysyłają, to będę wdzięczny :yes master

PW

Dziękuję :)

Zajrzyj na PW

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
waldi napisał:
Dla tych ,którzy nie załapali się na promocję,a chcieliby mieć pełną wersję CyberGhosta pozostaje zakup Niezbędnika nr2/2013 za 9,90 zł.Jest tam płyta z tym właśnie programem.Konto Premium jest ważne po rejestracji na 1 rok.
A czy instalacja i zarejestrowanie CyberGhosta z tego Niezbędnika moze nastąpić np. za 6-12 m-cy?

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65362
Konto Premium (jak wynika z opisu w Niezbędniku)jest ważne przez rok ,od momentu jego aktywacji.Aktywacja następuje po wpisaniu unikalnego kodu.Nigdzie w piśmie nie znalazłem terminu do kiedy trzeba konto uaktywnić.Ważny jest tylko moment aktywacji konta.

A

Anonymous

Działa bez proxy ,szkoda że tylko 5 państw Niemcy,USA,Rumunia,Czechy i Tulipanowo :szydera ale lepszy rydz niż nic.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska
Dusiek napisał:
Działa bez proxy ,szkoda że tylko 5 państw Niemcy,USA,Rumunia,Czechy i Tulipanowo :szydera ale lepszy rydz niż nic.
A u serowarów i zegarmistrzów 0? Byłbyś uprzejmy donieść? Z góry dzięki :hi

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Ta promocja niestety nie obejmuje serwerów szwajcarskich, ale nie ma co wybrzydzać:)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Do góry