Zeno przegrałem zakład wiec się wywiązuję. Chciałem wyszukać jedną piosenkę, która była by połączeniem wszystkiego co lubisz ale się nie da. Będzie więc kilka.... a każda będzie symbolizować coś za czym wręcz przepadasz.
Wiem, że lubisz Adele ale więc niech będzie.... Beth Hart bo w końcu też kobieta a śpiewa ładniej
jako drugą piosenkę wybrałem taką z harmonijką bo kiedyś na czacie pisałeś, że lubisz
Teraz pora na coś nowego czego możesz nie znać (w dodatku ten pan, którego ubóstwiasz)
Oczywiście nie zapomniałem, że lubisz latynoskie rytmy więc kto jest bardziej latynoski:
a słuchając takich dźwięków trzeba się napić.... cóż bardziej pasuje
miało być też ładnie więc najnowsza (i bardzo ładna) piosenka Martyny Jakubowicz
Chciałem wyszukać jedną piosenkę, która była by połączeniem wszystkiego co lubisz ale się nie da. Będzie więc kilka.... a każda będzie symbolizować coś za czym wręcz przepadasz.
Przyłożyłeś się, nie ma co... Zabrakło mi tylko czegoś hip-hopowego, więc w tym aspekcie uzupełniam z dedykacją dla brzydkich chłopców, żeby nie wpadali w kompleksy...
DIE ANTWOORD - UGLY BOY
[vimeo]https://vimeo.com/110895815[/vimeo]
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.