A
Anonymous
Tabasko - Wychowani w Polsce HD
O.S.T.R
O.S.T.R

OSTRY z kolei często nagrywa z moją ulubienicą Kasią MośHornet napisał:Kałaszku...nie OSTRY tylko O.S.T.R.bo OSTRY to mój ulubieniec z "Bezimiennych"
Zeno napisał:OSTRY z kolei często nagrywa z moją ulubienicą Kasią MośHornet napisał:Kałaszku...nie OSTRY tylko O.S.T.R.bo OSTRY to mój ulubieniec z "Bezimiennych"
(niestety najczęściej można ją usłyszeć w reklamie pewnego towarzystwa ubezpieczeń
)
Tax Free & Kasia Moś - Uwierz
niestety najczęściej można ją usłyszeć w reklamie pewnego towarzystwa ubezpieczeń![]()
Kasia Moś ? Już Cię kocham ZenoZeno napisał:OSTRY z kolei często nagrywa z moją ulubienicą Kasią Moś(niestety najczęściej można ją usłyszeć w
Kalashnikov napisał:niestety najczęściej można ją usłyszeć w reklamie pewnego towarzystwa ubezpieczeń![]()
KomercjaPan Kleks zresztą też kredyty polecał czas temu
![]()
Zeno napisał:Kalashnikov napisał:niestety najczęściej można ją usłyszeć w reklamie pewnego towarzystwa ubezpieczeń![]()
KomercjaPan Kleks zresztą też kredyty polecał czas temu
![]()
Pewnie żyć jakoś trzeba...Ale nie ma tego złego - przynajmniej najlepiej śpiewana reklama ostatnich kilkunastu miesięcy.
.
komercyjne choć to inna baja a doszli do pieniędzy,nie mówie tu o 2000 na miesiącsprzedawali