Jak myślicie,co będzie dalej z naszą reprezentacją po remisie z Grecją czy wyjdzie z grupy.Ja widzę to wszystko w nie najlepszym kolorze nie będę pisał w jakim. ??
biega o to ze z Ruskimi przegramy i pozostanie mecz o Honor .... a poza tym to ruska swołocz już wczoraj pokazała na co ja stać bijąc ochronę przed strefa kibica we Wrocławiu
jedyny mecz jaki teoretycznie Polacy mogą wygrać to z Czechami... choć życzę im jak najlepiej to szans nie maja
Tak serio to masz racje. Ale ja mam tą nadzieje, choć nadzieja matką głupich,podobno. A co będzie to się okaże. Czy damy rade czy nie. Nieważne. Młody zespół, nawet nie wiedzą co jest grane. Z eliminacjami byśmy mieli problem, choć nas tam nie było. Ja obstawiałem 3-1 dla polski. Pomyłka. Serio to my też coś potrafimy.
Rosja i Czechy mają podobny styl gry i jestem przekonany że bardziej poradzimy sobie z nimi niż z Grecją. Remis z takim przeciwnikiem to żaden wstyd. Wstyd będzie jak nasi nie wytrzymają kondycyjnie 2połowy, a tłumaczenie że była duchota bo dach był zamknięty pomińmy milczeniem. ( Nie widziałem żeby Grecy mieli maski tlenowe, a jest to jedna z najstarszych drużyn. ) A taka nauczka morze dać co niektórym niedoszłym gwiazdom do myślenia.
A co ma być ?? Skończyło się bicie piany i wyszło szydło z worka...nie trzeba było nakręcać sztucznie koniunktury na dobry wynik bez żadnego pokrycia w realnych możliwościach naszej reprezentacji...w pierwszej połowie meczu z Grekami to nie my byliśmy tacy dobrzy,tylko oni tacy słabi...w drugiej połowie Grecy podkręcili trochę tempo i obnażyli nasze wady...
Śmiać mi się chce z ślepej wiary niektórych kibiców,którzy twierdzą,że wygramy z Rosją ruskie oklepią nas jak małego bobasa...a na koniec dostaniemy bęcki od Czechów.
BTW.Ten cały Franz Smuda nie podobał mi się od początku...jak człowiek który nie potrafi poprawnie sklecić po polsku trzech zdań...może skutecznie przekazać wiedzę swoim podopiecznym ?
Hornet- święta prawda ... ale nie chodzi tu tylko o Smude ale o cały PZPN po niewątpliwej przegranej jakiej raczej na pewno doznamy powinno się Late wypierdzielić na zbity pysk i cały związek(PZPN) rozwiązać .... do póty będzie tak bezkarnie działało to dziadostwo do póty będzie u nas tak jak jest już od lat .... czyli żenada
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.