Dzięki, już mam - dopiero po wyłączeniu Adguarda mi wyświetliło co trzeba zrobić.
Info o promocji lata już w całej sieci więc obstawiam że trochę potrwa wysyłanie licencji.Długo czekaliście na klucz?, wysłałem wczoraj ale dalej cisza.
Oui...a czy to sie nadaje do internetu mobilnego (bo używam Tmibile)?
Czekałem około godziny - w wiadomości z kluczem jest plik załącznika key.cfosspeed więc może przez niego Twoja poczta odrzuciła wiadomość albo dodała do spamu (jeśli ma jakieś wrażliwe zabezpieczenia)?Długo czekaliście na klucz?, wysłałem wczoraj ale dalej cisza. Dostałem tylko potwierdzenie że:
Czy Ty wiesz o czym piszesz? Jak możesz mieć ping 0 albo 1. Otwórz CMD i wpisz np.Miałem ping 0, cfosspeed zrobił na ping 1 - czyli w granicach nic. Światłowód mam w mieszkaniu - taki dostawca. Miałem 5 razy więcej internetu od UPC, ale po kablu do mieszkania i wolniej ładowały się strony.
@Leszek55 napisał: "główną jego zaletą jest "optymalizacja pakietów" co skutkuje w rezultacie efektywnym wykorzystaniem Twojego łącza"
Chciałem przedobrzyć. Na pewno internet od innego dostawcy z kablem do mieszkania - cfosspeed byłby bezcenny.
Na górze strony klik w -Ściągnąłem i niestety wyświetla mi że to 30-dniowy trial. Jak aktywować tą bezpłatną wersję?
Moje:Czy Ty wiesz o czym piszesz? Jak możesz mieć ping 0 albo 1. Otwórz CMD i wpisz np.
Kod:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wtedy będziesz widział co i ile, to mój test na UPC (kabel)
![]()
Nie chciało mi z początku wyświetlić bo adguard blokował. Po jego wyłączeniu wszystko poszło ok.Na górze strony klik w -
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!i uzupełnić. 1-2 dni robocze dostawa . Programik ok. Polecam.