lanzone napisał:Jako że wam się poszczęściło postanowiłem zrobić drugie podejście, zobaczymy co z tego wyjdzie.![]()
:Full zadowolony :Full zadowolonyNo i opłaciło się drugie podejście. Właśnie zostałem poinformowany, że wygrałem jedną z licencji,
lanzone napisał:No i opłaciło się drugie podejście. Właśnie zostałem poinformowany, że wygrałem jedną z licencji, także kto jeszcze nie próbował lub poprzednio mu się nie udało może spróbować jeszcze raz, gorąco zachęcam.![]()
grzesiek1920 napisał:lanzone napisał:No i opłaciło się drugie podejście. Właśnie zostałem poinformowany, że wygrałem jedną z licencji, także kto jeszcze nie próbował lub poprzednio mu się nie udało może spróbować jeszcze raz, gorąco zachęcam.![]()
Ja próbowałem już 3 razy i nic![]()
Ale zasadnicze pytanie jest takie czy u Ciebie ta opcja coś daje ?? Bo jeśli nie, to nie dziwota że nie możesz wygraćgrzesiek1920 napisał:Spróbuje jeszcze ostatni raz na jakimś innym programie
marsellus napisał:Ale zasadnicze pytanie jest takie czy u Ciebie ta opcja coś daje ?? Bo jeśli nie, to nie dziwota że nie możesz wygraćgrzesiek1920 napisał:Spróbuje jeszcze ostatni raz na jakimś innym programie
EDIT.
Aaaa dobra widziałem screena, wydaje się być wszystko OK![]()