Jako organizator nie mogę bać udziału w konkursie .Ale wszystkich użytkowników naszego forum zapraszam serdecznie do brania udziału w konkursach - bo soft naprawdę jest wart uznania
Program znakomicie optymalizuje TV internetową ( w moim przypadku jedyną).Znacznie polepszył odbiór i programy nie klatkują tak bardzo.
W dodatku nieco płynniej pozwala powalczyć on line w fifie.
Strony również jakby szybciej się otwierały.
Na Neostradzie 10 jest naprawdę pomocny.
Niezwykle prosty w konfiguracji.Działa już po zainstalowaniu.
Więc proszę o doliczenie mnie w walce o licencję.
Po instalacji cFosSpeed mogę wreszcie komfortowo oglądać filmy online. Szkoda że trial szybko się kończy. Konkurencja spora ale powalczyć trzeba bo program zacny. A jeśli się nie uda to trudno. Licencja nie jest droga, a do tego lifetime
Dzięki za konkurs
Nie biorę udziału w konkursie.
Używam programu od paru lat ,nie wyobrażam sobie żebym nie miał tego programu na swoim komputerze.
Wszystko chodzi płynnie,a przed używaniem programu bywało różnie.Uważam ,że warto brać udział w konkursie-program warto mieć. ( nawet kupić- nie kosztuje dużo)
Ostatnio wysyp konkursów się zrobił, tak ten rok się nam zaczął, że aż strach pomyśleć co dalej będzie
a wracając do wątku przewodniego...
Jako użytkownik P2P z chęcią bym skorzystał z możliwości tego programu. Nieraz przy włączonym pobieraniu/wysyłaniu czegoś w tle mam problem z działaniem internetu. Przeglądarka zwalnia, strony nie chcą się ładować, bądź ładują się z błędami a prędkości w kliencie torrent spadają praktycznie do minimalistycznych wartości. Łącze się zapycha więc przydał by się taki właśnie program, który pokierował by ruchem sieciowym a cFosSpeed zbiera same pochlebne opinie w tej kategorii.
Dziękuję za konkurs
Chętnie skorzystam z tego programu, gdyż nieraz przy pobieraniu czegoś z netu mam problem z innymi działaniami w internecie. Podobne bywają przerwy w odtwarzaniu czegoś online. Sądząc z opinii o tym programie myślę, że mógłby mi bardzo pomóc. Dziękuję za konkurs
A więc tak oto lista wybrańców losu którzy mieli fart w losowaniu - pierwszych 5 miejsc proszę o potwierdzenie w ciągu 24 godzin wygranej na PW do mnie i wysłanie mi swych danych na które firma cFosSpeed wystawi licencje osobiste .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.