BurnAware Premium - KONKURS

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
26d1a75fe70de2b95e57cae6fab6073a.jpg

Opis programu

BurnAware Premium to prosty w obsłudze program do tworzenia i nagrywania płyt CD, DVD i Blu-ray. Aplikacja pozwala na nagrywanie niemal wszystkich typów plików - zdjęcia cyfrowe, dokumenty, pliki audio i wideo, a nawet zarchiwizowane dane zapisane w formacie ZIP czy RAR. BurnAware nagrywa, tworzy i kopiuje obrazy w formacie ISO.

Shotpng_wxrphre.png

Z BurnAware możemy utworzyć płyty startowe (samouruchamiające) i wielosesyjne. Istnieje też możliwość nagrywania niestandardowych krążków w systemie ISO 9660, UDF lub Bridge. Aplikacja obsługuje najczęściej używane formaty i nośniki danych takie jak CD-R/RW, DVD-R/RW, HD-DVD-R/RW, DVD RAM czy BD-R/RE.

W programie znajdziemy dodatkowe narzędzia do przeprowadzania automatycznej weryfikacji nagrywanych płyt (w poszukiwaniu błędów), nagrywanie i tworzenie płyt audio CD lub krążków MP3 czy wymazywanie danych z płyt wielokrotnego zapisu. W opcjach programu możemy ustawić prędkość zapisu i odczytu danych oraz dostosować motyw graficzny interfejsu.

Uwaga:

W porównaniu z wersją bezpłatną, aplikacja została poszerzona o taką funkcjonalność jak kopiowanie danych z płyty na płytę, czy też odzyskiwanie danych z krążków.

info opis z : http://www.instalki.pl/

strona producenta :

http://www.burnaware.com/

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności BurnAware Premium v 7.8 mam do rozdania 5 sztuk licencji z 1 - rok uaktualnienia do nowych wersji .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być BurnAware Premium
2.Komentarz w języku ojczystym , nie w jednym zdaniu proszę :szef :dziwak
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 31.01.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie , po potwierdzeniu wysyłam klucze na pw

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Programu używałem w starszej wersji Premium dzięki jednemu z kolegów z Naszego forum. Niestety po przesiadce na Windows 8.1 x64 zaczął sypać błędami, nie było możliwości nagrania czegokolwiek. Rozwiązaniem tego problemu była aktualizacja do nowszej wersji, najlepiej tej wydanej już po pojawieniu się Windows 8.1. Jednak moja licencja nie obejmowała żadnych uaktualnień :(
Jest to świetny program. Bardzo lekki i nie posiadający zbędnych dodatków, służy do tego do czego służyć powinien. Obsługa jest bardzo intuicyjna, wszystko w Naszym ojczystym języku. Główne funkcje zgromadzone w jednym okienku i przejrzyście pogrupowane. Ustawień praktycznie żadnych. Program bije po oczach prostotą ale to jest właśnie wg. mnie jego główna zaleta :ok
Dziękuję za konkurs :england

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam obecnie z wersji darmowej i program spełnia moje oczekiwania. Chciałbym wygrać wersję Premium, gdyż oferuje kopiowanie danych z jednej płyty na drugą. dzięki za konkurs

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
434
Po prostu super program,lekki,czytelny bez zbędnych pierdół idealny do nagrywania w dodatku w sumie portable :)Używam go już od kilku lat pierwsze w wersji free ,aktualnie premium 6.4 i chętnie przygarne licencje i zobacze co nowego w nowej wersji.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Jest to bardzo dobry program do nagrywania płyt z interfejsem prostym w obsłudze dla użytkownika.
Nagrywanie przebiega szybko i bez błędów.
Od dłuższego czasu poszukuję promocji lub konkursu tego programu.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki Szeryfie i BurnAware za konkurs. Chaciałbym używać programu, gdyż jest lekki, nagrywa szybko, ma polskie menu. Chciałbym sparwdzić, jak sobie radzi z tworzeniem startowych płyt iso. Wiele z dotychczas używanych przeze mnie programów do nagrywania wypadało tu blado. :hi

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używam mocno starszej wersji premium z Komputer Świata. Chętnie bym się przesiadł na najnowszą, zapewne mocno ulepszoną i do tego dającą możliwość rocznego uaktualniania do nowszych wersji (ta co posiadam nie zapewniała takiej możliwości)...

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
BurnAware Premium to świetny program do nagrywania płyt, dlatego właśnie chciałbym go wygrać. Może tym razem los mi dopisze. Wielkie podziękowania dla użytkownika sheriff za zorganizowania konkursu.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56602
Jeszcze spróbuje na ten programik BurnAware Premium , programik leciutki w sam raz do nagrywania, dzięki za konkurs !! !!

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Program jest lekki, łatwy i ma przyjemny interfejs. Czego więcej chcieć.. Do tego można nagrywać Blu-ray. Dzięki za konkurs :)

A

Anonymous

dziękuję bardzo za konkurs i możliwość jego wygrania.
mam trochę wiekowe autko i odtwarzacz na płyty z mp3, muszę korzystać z programu do nagrywania.
znam go w wersji free, jest fajny, przydała by się wersja pozwalająca przegrywać płyty.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Dobry program. Używam w starszej wersji. Nagrywa płyty dobrze. Nie było problemu z odpaleniem żadnej z nich. Najważniejsze że leciutki i skuteczny. W przeszłości używało się nero ale to był kombajn. Człowiek chciał głupią muzykę nagrać i ściągał takie 1 gb dziadostwo żeby wypalić płytę mp3. Nie pogardziłbym możliwością aktualizacji programu :zawsty

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
Extracts audio tracks in WAV format from audio CDs is a feature that I want out of this application, this feature seems very promising

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
4c59f64c87004eedda33910bfb927e21.png

Osoby nagrodzone dostana odemnie upominki w postaci kluczy na BurnAware Premium na pw - gratuluje zwycięzcom w moim konkursie - pozdrawiam

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Nagrody rozesłane na pw - dziękuje za udział w konkursie wszystkim

Do góry