Bulwersy, dziadostwo na świecie

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
No nie wiem czy to mozna pociągnąć pod rasizm. Pracowałem kilka lat w szpitalu
i wiele nietypowych sytuacji mogłem zobaczyć. Nie była to jakaś mściwość personelu
ale chorym którzy nie chodzili było np. musowo zrobić toaletę a nie wszyscy byli tym zachwyceni, jak to ludzie starsi.
Byli też tacy co musieli być zpięci pasami ... starość niestety.

S

spamtrash

No nie wiem czy to mozna pociągnąć pod rasizm. Pracowałem kilka lat w szpitalu
i wiele nietypowych sytuacji mogłem zobaczyć. Nie była to jakaś mściwość personelu
ale chorym którzy nie chodzili było np. musowo zrobić toaletę a nie wszyscy byli tym zachwyceni, jak to ludzie starsi.
Byli też tacy co musieli być zpięci pasami ... starość niestety.
Mogles zobaczyc (cytaty z artykulu: "...after her family became suspicious of bruises on her body...", "...being pushed, restrained and having a towel placed over her face by carers", czy wspomniane tam siniaki:
80133609-12973977-Bruises_to_Mrs_Wall_s_face_prompted_the_sisters_to_purchase_the_-a-3_1705570904642.jpg

I nie zglosiles do porkuratury?

A ja jednak mialem nadzieje.... coz, smutne to jak latwo zgodzic sie na tortury jesli torturuja koledzy :(

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Somewhere over the rainbow.
S

spamtrash

Ula von der Leyen, dumna wnuczka wachmana z Buchenwaldu, odleciala... no ale w sumie jak ja bym mial takie pochodzenie to tez bym sie probowal wybielac.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

EDIT: ULa sie poprawila i teraz juz bez slowa wyjasnienia sie pojawily jednak niemieckie obozy smierci:

nie zmienia to faktu ze tradycje rodzinne zobowiazuja, a tradycje w rodzinie Uli siegaja daleeeko, na tyle ze trzeba przegrzebac iinternety zeby znalezc foto babci Uli z jednym panem:
GCL-N_dWAAA4Lyt

Ostatnio edytowane przez moderatora:
S

spamtrash

Ula von der Leyen, dumna wnuczka wachmana z Buchenwaldu, odleciala... no ale w sumie jak ja bym mial takie pochodzenie to tez bym sie probowal wybielac.

EDIT: ULa sie poprawila i teraz juz bez slowa wyjasnienia sie pojawily jednak niemieckie obozy smierci:

nie zmienia to faktu ze tradycje rodzinne zobowiazuja, a tradycje w rodzinie Uli siegaja daleeeko, na tyle ze trzeba przegrzebac iinternety zeby znalezc foto babci Uli z jednym panem:
@Hefajstos rozumiem ze nie lubisz ujawniania
1. prawdziwej opinii Uli odnosnie Auschwitz
2. wiezow rodzinnych Uli

a) tak Ci sie kliklo
b) w ramach logiki "precz z preczem"?
Jezeli nie miescisz sie w zadnej z ww kategorii: wypowiedz sie obszerniej dlaczego prezentacja Uli jako kryptonazistki ktora TYLKO zmuszona przez opinie miedzynatrodowa przyznala ze Obozy Smierci w Polsce nie byly polskie, a byly organizowane, utrzymywane i pilnowane przez dziadkow Uli.

Dziekuje za uwage.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
@Hefajstos rozumiem ze nie lubisz ujawniania
jako:
a) zagorzaly fanatyk hitleryzmu, Odessy i pogrobowcow w strukturach EU, e.g. kryptonazista
No to Ci odpowiem: bo się po chamsku, ordynarnie, prymitywnie kojarzy z najgorszymi, zwierzęcymi instynktami. Jak nie dziadek wiadomo skąd, to teraz babcia...A ode mnie trzy kroki w bok, bydlaku - bo gdyby nie monitor, dostałbyś chłopską, twardą ręką w parszywy pysk. Tyle.

S

spamtrash

No to Ci odpowiem: bo się po chamsku, ordynarnie, prymitywnie kojarzy z najgorszymi, zwierzęcymi instynktami. Jak nie dziadek wiadomo skąd, to teraz babcia...A ode mnie trzy kroki w bok, bydlaku - bo gdyby nie monitor, dostałbyś chłopską, twardą ręką w parszywy pysk. Tyle.
Ale babcia Uli to nie jest ktos nie wiadomo skad.
To jest osoba identyfikowalna w czasie, przestrzeni i na zdjeciach.
Poza tym (i tu musze Uli oddac sprawiedlowosc) -jest laska konsekwentna:
babcia popierala zabijanie Polakow w obozach
wnuczka zalatwia "zabijanie" polskich rolnikow plodami rolnymi nie spelniajacymi norm (ALE: z zablokowanym whjazdem do Niemiec, e.g. rasa panow ma byc zdrowa, poszukaj: przyczyna kontroli granicznych DE-PL) za pomoca chemii w zarelku.
Czasem uzywam skrotow myslowych, ale... chociaz jestem leniwy, to moge znalezc np. 2 przeciwne interesom LUDZI akty Uli:
1. ignorowanie raportow i analiz ze zarcie z Ukr nie zpelnia zadnych norm
2. Nacisk na wpuszczanie, kiedy wiadomo ze to sie rozpelznie i wybije ludnosc w "primary impprt countries", AKA rumunia, slowacja i polsza.

S

spamtrash

W Wielkiej Brytanii co jakis czas pojawia sie info odnosnie takiej lub owakiej napasci ludnosci... naplywowo-kolorowej na ludnosc mniej lub bardziej tubylcza. OK, ataki sa, sie powtarzaja, napastnikow sie wsadza i deportuje..? I deportuje...?
Ano nie do konca bo istnieje przemysl calkiem niezle oplacanych SWIADKOW ktorzy zeznaja o dobrym charakterze, wczesniejszych problemach i innych takich, gwarantujac ze deportacja sie albo nie odbywa w ogole, albo jest znaczaco odwlekana w czasie.
Efektywnie oczywiscie dziala to w ten sposob ze taka pojebana kuwra taka szanowna ekspertka
80816439-13042143-image-a-44_1706996082402.jpg

umozliwia zwyrolom z Afryki dokonywanie kolejnych gwaltow, napadow i morderstw, a sama do odpowiedizalnosci pociagana byc nie moze (A szkoda, IMHO nalezaloby rozwazyc co najmniej wspoludzial).

Dluzsze po angielsku:

Do góry