Bulwersy, dziadostwo na świecie

S

spamtrash

Zmiany klimatyczne, susza i pozary na poludniu Europy. Wszystko to wina dzialnosci czlowieka, niestety.
A dokladniej to nie, pozary to nie skutek ocieplenia a kilkudziesieciu/set popierdzielonych piromanow (odsuwam teorie spiskowa o wynajeciu ch przez Grete Thrunberg... na razie).
Dosc duzo dowodow w sieci, ale ze leniwy jestem, to fabularnie dosc ladnie zebrano to w kupe tutaj:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Czy kopnięcie papieża w dupę byłoby karalne? Bo, że by było przyjemnością to wiem ale czy karalne? Może warto ponieść karę :myśli2

„Jesteście spadkobiercami wielkiej Rosji. Nigdy nie rezygnujcie z tego dziedzictwa. Idźcie naprzód”

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Gdyby ktoś chciał pomóc. Weterynarz chciał go uśpić ale ludzie zawalczyli o jego życie:

S

spamtrash

Jako aktywiszczontko bylobym wkurzono tym co wyczynia DC Projekt Red.
Pierdzielone szowinisty plciowe eliminuja wszystkie plcie POZA kobietami:

i tu nasuwa sie NIE pytanie zo Zurek-Szczezurek z Lwicycy czy jakos tak: NIe, zapytamy jakie prawa maja faceci a nie maja kobiety, tylo wrecz odwrotnie: co mysli o razaco niesprawiedliwym, naruszajacym wszelkie mozliwe prawa (w tym Konstytucjie ktora gwarantuje rowne prawa wszelakim plciom) dziele pierdzielonych plciowych szowinistow?

Prywatnie (Ale to moja PRYWATNA opinia): CD Projekt red ma nadzieje wciagnac jedna lub wiecej uczestniczek na czlonka z Zarzadu.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Najpierw użyli wobec niego gazu i skuli kajdankami. Potem w siedmioro okładali pięściami, kopali, dusili i dociskali pałką. A gdy przestał się ruszać, próbowali mataczyć, że się naćpał. I wymusić na załodze karetki pogotowia, by zabrała zwłoki i zeznała, że zmarł w drodze do szpitala.

Do góry